El Gin Running Tonic Club exemple de solidaritat

09 2014 abril - 00: 00

Tots els components d'aquest grup d'atletes deniers van demostrar la seua solidaritat en participar en un gran nombre en la Cursa Solidària a favor de Raquel Payà. A més des de primera hora del matí van col·laborar directament amb l'organització en el muntatge de la línia de meta.

Un dia abans van estar participant en la II Cursa Popular Calp. El primer d'ells que va creuar la línia de meta en la vila del penyal va ser Àlex Monllor. Ho va fer en el lloc 107 de la categoria sènior amb un temps de 40: 39.

El segon en arribar a meta va ser David Ribes amb un registre de 44: 30 i menció destacada mereix la fèmina, Diana Bisquert que va ser la setena en la categoria sènior. La seua marca va ser de 45: 09 demostrant clarament que és una atleta que va a més.

La resta dels components que van estar a Calp van ser; Toni Torres, Joan Sapena, Luis Armell, Javi Aguilar, Carlos Grimalt, Pablo Vera, Jorge Moncho, Ramon Grimalt, Lidia Maynero, Laura Romany i Irene Martí.

Gairebé sense reposar forces van estar competint en la seua pròpia ciutat. En una cursa no comxicotetiva, van gaudir del recorregut i van aprofitar per deixar anar un poc les cames carregades de la cursa del dia anterior.

S'ho van passar d'allò més bé i de nou va cobrar protagonisme, Diana Bisquert que va pujar al pòdium en acabar com a segona en la categoria sènior. El seu registre en aquesta prova va ser de 29: 42.

També va destacar el quart lloc aconseguit per Gonzalo Durá amb una marca de 26: 03. La resta de corredors van demostrar el seu bon humor al llarg del recorregut i fins i tot algun d'ells va ser el guardonat amb alguns dels premis que l'organització sorteig.