El Garbí Dénia va tindre la victòria molt a prop davant el Monover (29-29)

22 d'octubre de 2019 - 11: 57

El garbi Dénia va tindre la victòria molt a prop en el xoc que va jugar al pavelló Joan Fuster, Corresponent a la segona jornada de la Lliga Autonòmica, en el qual va empatar davant el Santa Bàrbara Monover a 29 gols.

El jove equip dianense no va poder brindar a la seua sorollosa afició una victòria en un partit en què la clau va estar en la fluixedat defensiva per uns i altres. En l'arrencada del xoc, el domini en el joc i en el marcador va ser altern. Ni uns ni altres van aconseguir imposar-se al seu rival.

A l'equador de la primera meitat, quatre accions defensives carregades d'intensitat i força van provocar que els locals aconseguissin ràpides transicions que es van transformar en gols. Els deniers van aconseguir una màxima renda de 3 gols. Però, a poc a poc, el conjunt visitant des dels extrems va ser marcant gols i va arribar a empatar el partit just al descans (13-13).

A la represa les coses van seguir igual, amb dos equips que van atacar bé donades les facilitats defensives que els van col·locar els seus rivals. Els visitants van estar molt encertats en els seus llançaments des dels extrems, posició des d'on van aconseguir més de la meitat de la totalitat dels seus gols.

Els errors atacants en el conjunt local es van incrementar i això va permetre que el Monover aconseguís una màxima renda de 4 gols. Va tocar remar i tots a la una, això va ser el que el tècnic deniera, David Salanova, va demanar als seus després del temps mort sol·licitat per frenar la bona ratxa del seu oponent.

Els últims deu minuts del partit van ser els millors per part del Garbí Dénia, que va començar a circular millor la pilota i evitar errors atacants. D'aquesta manera ia falta de 1 minut per al final, amb el marcador igualat, Pedro Gavilá, el pivot denier, va disposar d'un llançament de penal. Fins aquest moment no havia fallat cap, però en aquesta ocasió el porter visitant va treure un píe miraculós que va desviar a la pilota. En el següent atac, la bona defensa deniera va impedir que el Monover tinguera opcions de guanyar el partit.

Al final, taules al marcador que deixa al Garbí Dénia invicte i amb 4 punts en la classificació abans de jugar el seu pròxim partit, que serà a la pista del pavelló Venancio Costa d'Almoradi.