El Garbí Dénia seguix invicte després de guanyar a l'H Sant Joan (26-20)

29 d'octubre de 2018 - 07: 59

El garbi Dénia seguix invicte en vèncer al H Sant Joan per 26 a 20, en el partit corresponent a la tercera jornada de lliga de 1ª Autonòmica, disputat al pavelló municipal de Dénia.

Tot i el marcador final tan clar per als deniers el partit va resultar molt més igualat, només en els dos últims minuts es va trencar del costat de l'equip local.

En l'arrencada del mateix, la defensa profunda de l'equip dirigit per David Salanova, no va aconseguir aturar el joc combinatiu dels visitants, recolzats en un bon encert dels seus extrems. En atac els locals dirigits per Salanova van trobar més problemes dels previst per llegir la defensa 6-0 del seu rival.

A l'equador de la primera meitat, el marcador era de 7 a 5, molt pocs gols en el caseller deniera. els groguets no van poder córrer en ràpides transicions i l'encert en el llançament va ser força baix.

A la recta final del primer temps després de diverses accions d'atac d'Adrián Carpi, els locals van obtindre la seua màxima renda, tres gols. Carpi va ser cuidat pel tècnic i només va jugar en atac, no desgastant forces en tasques defensives, ja que no estava al cent per cent. Un cop a la mà patit a Ibi encara el va deixar anar ranquejant a aquest xoc. Es va arribar al descans amb un marcador de 12 a 10

Igualtat màxima fins a la recta final

A la represa, l'entrenadora visitant, Julia Contreras, va optar per intentar lligar de mans Salanova, director d'orquestra del joc local, per a això va utilitzar durant diverses fases una defensa mixta. Això va obligar a jugar moltes accions als locals amb doble pivot, de les que van treure bon profit.

El comandament del joc i del marcador va seguir sent dels locals tot i que el seu rival mai va llançar la tovallola. Les expulsions de dos dels seus efectius va deixar als visitants una banqueta amb un sol relleu. Aquesta circumstància la van acusar amb el pas dels minuts, quan els locals ben secundats per la bona actuació del porter, Gabri, van imprimir més ritme al seu joc. Van arribar les transicions ràpides i poc a poc el marcat es va anar eixamplant.

A la recta final el CD Garbí Dénia va aconseguir obrir avantatges més amples per acabar el temps reglamentari amb sis gols d'avantatge, ja que el marcador final va assenyalar un 26 a 20.

En resum victòria important en un partit on els deniers no van tindre la seua millor versió. Aquest equip sap jugar un millor handbol i ha de demostrar-al llarg de la temporada, de moment no se li pot demanar més, ja que ha guanyat els tres partits que ha disputat.

Fitxa Tècnica

CD Garbi Dénia: Pere, Gabri, Carpi (8), Dani, Andrés Landete (2), Pau, Nicolás (2), Pérez, García (3), Salanova (2), Alexandre (2), Uriel (1) I Emilio Landete (6).

H. Sant Joan: Moll, Reaza (7), Varela (2), Pérez (5), Giménez, Ripoll, Sapena (2), Moreno (4) I Ybarra.

àrbitre; Villavicencio Martínez, va expulsar amb roja als visitants, Ripoll i Ybarra per tres exclusions.