El Garbí Dénia es consolida com a líder en vèncer a Altea (19-21)

27 de novembre de 2018 - 06: 59

Un pas de gegant va ser el donat pel garbi Dénia en el seu camí per a la seua classificació per a la fase final, amb el triomf obtingut a Altea. Al pavelló Garganes de la localitat de la Marina Baixa els deniers van vèncer per 19 a 21 al CB Vila Blanca.

El partit va començar amb un ritme lent i amb els dos equips cometent massa errors. Moltes pèrdues de pilota, llançaments mal seleccionats va fer que s'arribés al minuts 10 amb un guarisme molt baix (2-2).

A poc a poc els equips van anar trobant porteria però la igualtat va ser màxima, cap dels dos va aconseguir posar avantatge de 2 gols al marcador. En el tram final de la primera part els deniers recolzant-se en una gran defensa i gràcies a les parades del seu porter, van aconseguir anar-se'n al descans amb un 8 a 11 al marcador.

Mal inici de la segona meitat

La segona part va començar amb els nois que dirigeix ​​David Salanova, excessivament nerviosos, van tornar els errors de l'inici del partit i aquest cop, el Vila Blanc va saber treure profit, en empatar el xoc en els primers cinc minuts.

En aquest moment, l'entrenador denier va reaccionar i va moure la banqueta, a poc a poc l'equip va impulsar el seu joc i va anar agafant el comandament del joc. A mitjans de la segona part, els deniers van adquirir el màxim avantatge al marcador de 5 gols.

Els alteans lluny de rendir van pujar la seua intensitat defensiva i això va obligar a un gran esforç als deniers que van tindre problemes per anotar. Els homes de Salanova van saber aguantar l'avantatge en el marcador gràcies al bon treball en defensa ia la gran aportació de la porteria. Al final del temps reglamentari es va arribar amb el marcador de 19 a 21.

El Garbí Dénia tanca la primera volta de la lliga amb sis triomfs de sis partits jugats pel que es consoliden com a líder d'aquest grup sud de 1ª Autonòmica.