El Garbí Dénia necessita puntuar davant el Fertiberia Sagunt

18 d'octubre de 2012 - 00: 00

El Garbí Dénia necessita puntuar en el seu pròxim compromís davant el Fertiberia Sagunt. Un xoc que es juga dissabte al pavelló de Dénia a les 18 hores.

La plantilla que dirigeix ​​David Salanova no va poder guanyar en el seu desplaçament a Quart on va perdre per 29 a 24.

Va ser una trobada de semblants sensacions que els dos anteriors que l'equip havia disputat. En els moments claus de la trobada les badades van aparèixer i això complico el desenllaç final.

Una defensa molt pressionant 3-3, a mitja pista per part del Quart va sorprendre els jugadors de David Salanova. Aquesta va ser la dinàmica de tota la primera part. La part positiva va ser que en atac posicional als locals els va costar molt aconseguir gol gràcies a l'encert del porter denier juntament amb una bona defensa posicional dels jugadors del Garbí Dénia.

Aquesta circumstància va permetre als homes de Salanova seguir dins del partit. Al descans es va arribar amb un esperançador 14 a 11 al marcador.

La segona meitat va ser un voler i no poder per part del Garbí Dénia. El partit va transcórrer en un intercanvi de gols que no va afavorir al conjunt de la Marina. Al final del xoc el marcador de 29 a 24 va ser just.

Pel Garbí Deénia van jugar i van marcar: Ralph Sulik, Pedro Conca, Pedro Mezquida, David Randall (2), David Moruno (4), Pau Miralles, Raúl Fluxa (10), Luis Mezquida, Jonathan Ribes, Jose Sanchez (2),