El Garbí Dénia va ser molt superior al Almoradí (33-26)

05 de novembre de 2012 - 13: 52

El Garbí Dénia va superar amb total claredat al Almoradí al que va vèncer per 33 a 26 en un partit disputat al pavelló de Dénia.

Aquesta ha estat la primera victòria de l'equip que dirigeix ​​David Salanova en la seua pròpia pista. El xoc davant el cuer de la categoria va estar dominat des del xiulet inicial pels locals.

El sistema defensiu 6-0 imposat pels deniers els va permetre prendre avantatges en el marcador, tot i que no van ser superiors als dos gols, fins al tram final del primer període.

En atac es va poder veure un Garbí Dénia més serè que en anteriors partits, amb una magnífica direcció de joc, a càrrec de David Moruno, que va saber donar el ritme més apropiat per al seu equip.

El Almoradí, va buscar jugar pilotes als seus jugadors de segona línia, sobretot al pivot, un jugador de molta envergadura i pes. Aquesta circumstància va ser perfectament llegida per la defensa deniera que va saber parar l'atac del conjunt del Baix Segura. Al descans es va arribar amb avantatge local per 15 a 10.

A la segona meitat, va haver-hi intercanvi de gols. Les defensa van baixar d'intensitat i això es va notar. Les continues exclusions dels jugadors del Almoradí, van permetre als deniers manar en el marcador sense fer un joc massa brillant.

L'avantatge en el marcador va permetre que al Garbí Dénia tinguessin minuts jugadors que habitualment no tenen tants. Al final del xoc es va arribar amb el marcador de 33 a 26.

L'equip ja treballa per preparar el següent compromís que serà a la pista del Torrevella, equip que és el líder de la categoria.