El Garbí Dénia va concloure la temporada amb una derrota davant el BM Foradada (26-30)

22 de març de 2018 - 06: 00

El conjunt sènior del garbi Dénia concloure la seua temporada a Primera Autonòmica amb una derrota al seu propi feu davant el BM Foradada, davant que que va caure per 26 a 30. Una derrota que deixa els deniers en la cinquena plaça de la classificació final.

El partit de comiat per als xavals que dirigeix ​​David Salanova va ser fred, el pavelló municipal de Dénia va registrar una pobra entrada, al jugar-se en plena festes falleres.

Des de l'arrencada de la trobada els locals es van veure per sota en el marcador, el fet de no poder imprimir un ritme alt de joc, els va obligar a jugar davant la defensa formada del seu rival. La manca d'efectius en el joc de primera línia va obligar a haver de basar la majoria dels seus atacs amb penetracions fins als set metres o amb pilotes als extrems.

La intensitat defensiva dels deniers va ser alta però es van trobar amb diversos desajustos que l'equip visitant va saber aprofitar per marcar diferències al marcador. Malgrat anar per sota en el marcador els xavals de Salanova van seguir dins el partit i van marxar al descans amb un desavantatge de 3 gols, (12-15).

En els minuts inicials del segon temps els locals van intentar reduir les diferències, coneixedors que era el millor moment per intentar-ho. La seua falta de profunditat de banqueta, els anava a passar factura a la recta final del xoc. És per això que van buscar solucions abans d'arribar a aquests últims deu minuts.

Els visitants no van deixar que els deniers entressin al partit i van saber mantindre el seu avantatge per arribar al final del temps reglamentari amb el marcador a favor. El partit va concloure amb triomf per al BM Foradada per 26 a 30.

Notable temporada d'un equip molt jove

Malgrat tancar la temporada amb una derrota el balanç que el cos tècnic i la directiva del Garbí Dénia és de molt positiu. L'equip durant la primera fase de la lliga va estar entre els millors del seu grup i el que va ser més important, amb un grup humà molt jove. Es va poder veure sobre la pista a gent que porta una curta trajectòria com sènior que han tingut davant seu una temporada d'aprenentatge, on han demostrat que han sabut competir.

La insultant joventut d'aquest grup de jugadors fa tindre esperances de poder formar un grup molt més compacte per a la propera campanya, on aquests nois comptaran amb una major experiència.

La mala sort a manera de lesions de gent important en el grup com José García o de l'veterà Felip Garrido va impedir que l'equip hagi tingut un millor final de campionat.

La competició s'ha acabat per a ells i ara és el moment de començar a treballar amb la mirada posada en la propera temporada on el més lògic és pensar en la continuïtat de la majoria dels jugadors i la possible incorporació d'algun jugador més. El treball d'aquest equip sènior deu complementar-se amb el que es faci a l'equip juvenil i cadet.