L'equip que dirigeix ​​Jaume Moreno va golejar el Serelles Alcoi (9-0) i es manté com a líder

19 de desembre de 2012 - 00: 00

Nova victòria del conjunt juvenil de Dénia Fútsal, aquest cop davant el Serelles Alcoi per 9 a 0. Una victòria que manté invicte al conjunt denier. Ha guanyat tots els partits que ha disputat.

Els deniers no van tindre problemes per solucionar un partit que als deu minuts de joc ja dominava amb un contundent 4-0 al marcador. L'equip rival no va crear inquietud en l'equip de Jaume Bru i just abans del descans els groguets van aconseguir el cinquè gol.

La segona part va ser un calc de la primera, domini total dels locals i quatre gols més que dejaronel marcador en el definitiu 9-0.

Els juvenils seguixen colíders junt a La Vila FS que també ha guanyat tots els seus partits i que en aquesta última jornada va vèncer a la pista de l'Sporteng Sant Vicent FS per 0-4.

Pel CDDénia FS juvenil van jugar: Miguel, Enrique, Sants, Palacios, Felip, Jordi (1), Ortega, Álvaro (1), Antonio (2), Pau Martínez (2), Pau Carrió i Igor (3).

Aquest cap de setmana es desplaçaran al Campello per disputar la novena jornada de lliga.