L'equip 'La Cava team Dénia' iniciar la 'Andalusia Bike Race' amb bon peu

09 2019 abril - 12: 07

Els tres components de l'equip La Cava Team, del Club Ciclista Dénia començar la seua marxa en la Andalusia Bike Race amb bon peu.

La primera de les etapes d'aquesta dura prova va ser una contrarellotge de 40 quilòmetres amb un recorregut que va agradar molt a tots els participants que van gaudir del Flou. Durant tota la prova la pluja va ser companya de viatge, el que va provocar que hagués trams amb molt de fang. Tot i això, els ciclistes van aconseguir sentir-se a gust.

El resultat per als components de l'equip La Cava Team va ser el següent: Abraham Collado va marcar un temps de 1: 35 el que li ha col·locat en el lloc 12 de Màster 30. Per la seua banda, Jordi Català va realitzar una marca de 1: 50 i se situa en el lloc 35 de la mateixa categoria, mentre que Vicente Gil va acabar al lloc 110 de Màster 35, amb un registre de 1: 50.

Hui dimarts estan disputant la segona etapa, Linares-Linares, amb un traçat de 75 quilòmetres amb un desnivell positiu de 1.500 metres. Una cursa que servirà per anar marcant les primeres diferències en les classificacions.