L'equip juvenil del Dénia Futsal seguix imparable en guanyar al Ibense (1-5)

06 de desembre de 2012 - 00: 01

El conjunt de categoria juvenil del Dénia Futsal va guanyar a Ibi per 1 a 5 i seguix imparable a la lliga. Els deniers han sumat set victòries en set partits. Aquest és el balanç de l'equip juvenil de Jaume Moreno, que cada setmana que passa seguix mostrant un gran nivell de joc.

El partit va començar equilibrat, els locals van tindre una primera i bona ocasió d'avançar-però en la següent jugada, Igor es va plantar sol davant el porter local i aquest va tocar la pilota amb la mà fora de l'àrea. L'àrbitre no ho va dubtar i va expulsar al porter ibense.

A la superioritat dels deniers van aconseguir avançar-se al marcador. Però en una bona contra, els locals van posar el 1-1. L'equip de Dénia va començar a apoderar-se del partit i Ortega va aconseguir avançar els deniers. Abans del descans, Lunar va aconseguir el tercer en un mà a mà amb el porter local. Amb 1-3 es va arribar al final de la primera part.

La segona part va ser de total i absolut domini deniera. Els iberuts no es van acostar a la porteria del Dénia i només els nois de Jaume van ser els que van disposar d'ocasions.

Ortega va fer el quart i Palacios el cinquè i definitiu que deixava el marcador en 1-5, en un partit en què el resultat va poder ser encara més gran.

Pel CDDénia FS juvenil van jugar i van marcar: Miquel, Ricky, Palacios (1), Ortega (2), Álvaro, Jordi, Lunar (1), Igor i José Santos

Els deniers descansen aquest cap de setmana a causa del pont i el proper cap de setmana rebran a Serelles Alcoi.