L'equip infantil masculí del Club de Tennis Dénia s'assegura l'ascens a 1ª divisió

13 de febrer de 2015 - 00: 00

L'equip infantil masculí del Club de Tennis Dénia s'assegura l'ascens a 1ª divisió després de guanyar al Club Tennis Tenisquash d'Alzira per un ajustat 3 a 2.

Equip infantil del Club Tennis Dénia

Miquel Ferrer va donar el primer punt en guanyar a Pablo Bernabeu 6 / 2 6 / 2. Illia Kostiuk no va poder amb el número dos del Tenisquash, Carlos Ferrus, caient per 6 / 0 6 / 1. Pau Pérez nombre 3 del club denier va guanyar a Carlos Fortea 6 / 0 7 / 5, mentre que Joan Torres va perdre contra Pau Gregori per 1 / 6 6 / 2 4 / 6, igualant així l'eliminatòria 2 a 2.

El tercer i definitiu punt es va decidir en el dobles on la parella del Club Tennis Dénia, Ferrer / Pérez va guanyar a Bernabeu / Ferrús per 6 / 0 7 / 6 donant la victòria al conjunt denier. Ara els queda disputar la final en què encara falta determinar l'equip contrari.

A més, els equips aleví femení i júnior també van guanyar al CT Tenisquash d'Alzira. Les alevins van guanyar per un còmode 2 / 0. Andrea Rodó va guanyar a Mariola González 6 / 1 i 6 / 3 i Neus Rams a Blanca López 6 / 4, 3 / 6 i 7 / 6. Els júniors van guanyar per un còmode 5 / 0.

Aquesta setmana comença a jugar l'equip cadet que es desplaçarà a Castelló, els júniors descansen, les veteranes juguen a casa contra el CT. Torrent el diumenge a les 11.30 hores. i les alevins juguen a casa contra el CAMontemar dissabte a les 13: 30 hores

Màster Torneig Tecnoesport

Es va celebrar a les instal·lacions del Club Tennis Oliva, el sopar gal del Circuit Tecnoesport on es van lliurar els trofeus als campions i finalistes del Màster. A la gala van assistir els jugadors del club denier que es van classificar per jugar el Màster: Javi Pastor, Susana Pastor, Àngela Contrí, Lucía Molines, Miguel Molines, Joan Torres, Hugo Fuentes, Tono Sentí i Neus Ramos.

Tennistes deniera a la gala del CT Oliva

Hugo Fonts i Lucía Molines van ser campions en categoria benjamí i Angela Contrí finalista. En categoria aleví, Neus Ramos va ser campiona i Joan Torres finalista.