El Dénia Futsal va arrancar un empat en la seua visita a Torrevella (3-3)

26 de desembre de 2012 - 00: 00

Segon empat consecutiu del CDDénia FS Rte Mena i per idèntic marcador 3-3. Els deniers es van desplaçar a Torrevella per disputar un partit clau en el qual necessitava els 3 punts per assegurar la categoria i allunyar-se dels llocs de descens.

La primera part va ser un domini total deniera però van ser els locals els que es van avançar després d'una contra en una de les dues úniques ocasions que van tindre en el primer temps.

Uns minuts després Blai va aconseguir l'empat a la eixida d'un córner. Els xavals que dirigeix ​​Nata Grimalt van disposar de diverses ocasions però van ser incapaços de materialitzar-les. La falta de gol és un problema amb el qual s'han trobat durant molts dels partits d'aquesta temporada. Amb 1-1 es va arribar al descans.

A la segona part, els deniers es van posar per davant en el marcador amb un gol de volea del capità Jaén a la eixida d'un córner. I també de servei de córner els locals van aconseguir empatar el partit.

A falta d'uns dos minuts el denier Edu va ser expulsat i els locals, en superioritat, van aconseguir el tercer. Els de Nata es van posar a jugar de cinc amb porter jugador i, quan tan sols faltaven 20 segons, Blai va aconseguir l'empat a 3.

plantilla del Dénia Futsal que milita a la 3ª Divisió.