El 'Dénia Corre' es fa notar en cadascuna de les carreres nadalenques

28 de desembre de 2019 - 01: 08

Durant aquestes dates nadalenques, moltes han estat les carreres organitzades pels municipis de la comarca. En cadascuna d'elles, atletes que formen el grup de Dénia Corre, Han mostrat el seu potencial obtenint molt bons resultats i sobretot, ocupant el podi.

Sant Silvestre Vila de Calp

La primera població a obrir les Carreres Nadalenques de la comarca va ser Calp. La cursa es va celebrar el dijous 19 de desembre a la vesprada amb un recorregut de 3.2 km. En aquest prova cal destacar la segona posició absoluta de Fran López Bolufer amb un registre de 0:09:22) i la segona i tercera posició en la categoria femenina de Marta Ortego Lluna amb un temps de 0:11:30 i Mayca Sala Garcia 0:12:19.

També van participar: Pedro Martínez González (0:09:59), José Valero Pedraza (0:10:03), José Manuel Díaz Fernández (0:10:06), Carlos Sánchez Sau (0:10:10), José Miguel Navarro Rafet (0: 14:58), Pepi Gómez García (0:14:58), Jerònima Gil Gil (0:16:36) i Vicente Castells Gil (0:16:37).

Trail Tancada

El dissabte 21 va ser la cursa de muntanya a la localitat valenciana de Vallada. Dos corredors de l'Dénia Corre van participar en les diferents distàncies que van destacar pel seu caràcter tècnic. A la cursa de 26 km va participar José Francisco García amb un temps de 4:07:00 mentre que en la distància de 11 km van finalitzar Carlos
Sánchez a 1:37:45 i Martí Sifré amb una marca de 1:54:21.

Cursa solidària de nadal de Moraira

Dissabte a la vesprada va ser el torn de Moraira on es va celebrar una cursa solidària amb un recorregut de 3.7 quilòmetres. Aquí va destacar la segona posició absoluta de José Miguel Navarro en un temps de 0:13:15. Van participar també de l'Dénia Corre: Carlos Sánchez Sau (0:13:30), Pepi Gómez García (0:19:35), Martí Sifré Pont (0:19:35),
Jerónima Gil Gil i Vicente Castells Gil.

Volta a peu a Beniflà

Diumenge 22, al matí, es va celebrar a Beniflà la Volta a Peu de 7.5km. La prova, enclavada dins de l' Circuit a la Safor va comptar amb 12 corredors de l'Dénia Corre destacant la segona posició de Carla Serra amb un temps de 0:38:04 en sènior femení. Van participar també:

Vicente López Ferreres (0:26:17), José Miguel Navarro Rafet (0:26:52), Juan Carlos González Fontanet (0:29:07), Rubén Ribes García (0:35:16), Jordan Escortell Mahiques ( 0:35:19), Alonso Puigcerver Devesa (0:36:06), Pepi Gómez García (0:38:32), Aranzazu Cabanes Sempere (0:39:05), Janeth Creu Gómez (0:41:32) , Vicente Llobell Prieto (0:41:47) i Pep Ibáñez Ortolá (0:42:40).

Cursa de nadal de Xaló

La Cursa de nadal Pels Carrers de Xaló va ser el diumenge al matí amb un recorregut de 3.9 km en què va destacar la victòria de la corredora Marta Ortego Lluna aconseguint arribar a meta en 0:15:48 en la categoria femenina. La segona i tercera posició absoluta va ser per Youssef Ahatach Darboun amb 0:12:08 i Moha Rida Younes (0:12:19) en la categoria masculina.

Altres atletes que van formar part d'aquesta cursa: Ángel Herrera Soto (0:14:11), Carlos Sánchez Sau (0:14:32), Joaquín Ivars Gauchi (0:14:47), Marta Ortego Lluna (0:15: 48), Clara Gutiérrez de La Vega (0:17:16), Encarna Cardona Gómez (0:17:26), Martí Sifré Pont (0:17:39), José Francisco García Santacreu (0:17:39), Ibón Artabe Olea (0:18:10), Oscar Fornés Sendra (0:18:11), Teresa Sicília Mulet (0:18:49), Bernardo Llinares Escrivà (0:18:49), Benvingut De La Creu Gamarra ( 0:18:45), Yolanda Gómez Gordillo (0:18:46) i Iolanda Sendra Pons (0:24:27).