El Dénia Corre aconseguix complir reptes a Ribes de Freser, Montserrat i l'Alcúdia de Crespins

08 de juny de 2021 - 10: 52

Un bon nombre de corredors de l'Dénia Corre es van desplaçar fins a la localitat catalana de Ribes de Freser (Girona) a competir al Trail Els Bastions.

En la prova de mitja marató va finalitzar Aida Pérez (2:29:05), aconseguint la primera posició absoluta femenina, Marcos Mut (2:39:28), arribant en segona posició de la categoria juvenil masculina i Cristian Ferreyra (3:21:44). En la distància de 51 quilòmetres van aconseguir el repte Santi Cambra (8:16:23), Jordi Jorro (8:31:51), Gustavo Crespo (10:16:25), Javier Signes (10:16:26) i Sindo Abellan (10:21:27).

Laurance Rastell ha participat en diverses carreres de quilòmetre vertical. El passat diumenge 30 de maig, Laurance va completar els 3.5 quilòmetres d'ascensió al Puig Campana amb un temps de (1:08:55) i el diumenge 5 de juny va completar el Vertical de Montserrat (Barcelona) de 2180 esglaons amb un temps de (0:18:20).

Fins El Alculdia de Crespins es van desplaçar 3 corredors de l'Dénia Corre per participar a la Pujada a la plana. Amb un recorregut de 9.85 quilòmetres van arribar a meta Carlos Sánchez (0:39:08), Juan Carlos González (0:41:36) i Martí Sifre (0:44:19).