El Denia Basquet Suma no va poder vèncer a Mutxamel

22 de febrer de 2022 - 13: 05

Desplaçament difícil de l'equip Senior Masculí 1er Nacional Dénia Basquet SUMA a Mutxamel, per enfrontar-se a un rival que esgotava les seues opcions de lluitar per estar als llocs capdavanters de la classificació, que es va saldar amb victòria per als locals en un dia en què el nostre atac no va ser fluid (76-69).

La lesió tot just arrancar la trobada de Richard García va suposar un handicap per a la rotació dels de Bernardo Sanz. Tot i tots els esforços per mantindre-se en el matx els alacantins es distanciaven al descans amb 12 punts d'avantatge (42-30).

L'equip va saltar a pista molt més conscienciat i disposat a presentar batalla, però es va trobar amb un equip molt sòlid davant que encara que va cedir al parcial de la segona meitat no va veure realment perillar la victòria en cap moment.

A la primera fase de la competició Nacional li queden cinc setmanes en què l'equip ha de jugar nou partits. La propera serà la primera en què haurem de disputar doble jornada amb dos partits programats a Joan Fuster a quin més complicat.

Dissabte rebrem a La Vila, tercer classificat de la lliga, i diumenge a Moixent, equip que també aspira a entrar al grup alt al final d'aquesta primera part del curs.

Senior Femení Preferent

Soferta victòria contra Ondara de l'equip Senior Femení Preferent en partit disputat divendres passat al pavelló de Joan Fuster (72-48).

Des del principi es va veure que no tindríem una trobada senzilla. La defensa zonal de les nostres rivals ens va impedir jugar amb ritme i el seu rebot ens va causar molts problemes, permetent estar sempre en partit fins a l'últim quart.

En aquests darrers deu minuts les de Juan Luis Pérez van saltar a pista mentalitzades i van posar tot el seu esforç en defensa per acabar trencant el matx. Les diferències van créixer ràpidament per sobre dels vint punts, cosa que va fer que el final de partit es poguera afrontar amb tranquil·litat.

L'equip Senior Femení Preferent va recuperar diumenge a Pedreguer el primer dels seus tres partits ajornats a l'arrencada d'aquesta segona fase de la competició, arribant per a l'equip la primera derrota de tota la temporada en un matx dur (72-61).

El mal inici, amb un parcial en contra de 15-3 als primers sis minuts, va ser determinant per al desenvolupament del partit.

Pedreguer va tensar la corda en molts moments i va estar a punt de trencar definitivament el partit. Amb més orgull que bon joc aconseguim no obstant reaccionar, i després de contindre el seu atac aconseguim apropar-nos a només quatre punts intervingut el tercer període.

Finalment tot es va decidir des del triple on les locals van estar molt més encertades que nosaltres, portant-se el primer derbi de la temporada, i prenent la iniciativa a la cursa per les primeres places del grup al final d'aquesta fase de campionats.

Sènior Masculí Preferent

Una mala arrencada de l'equip en atac va posar encara més difícils les coses a l'equip Senior Masculí Preferent davant del líder del grup CB Sueca (46-54). Només la defensa denier va impedir que al primer quart el partit quedés decidit. La diferència de catorze punts amb què els valencians el van acabar dominant van ser en contra del que es podia pensar, el punt d'inflexió del partit.

L'equip no es va venir en cap moment a baix i va mantindre la seua intensitat al darrere complicant molt l'anotació a CB Sueca, alhora que a poc a poc anava trobant les vies per poder fer mal al seu cèrcol. A falta de tres minuts per al final del tercer quart van aconseguir donar abast (30-31), als millors minuts sobre la pista.

Des d'allà fins al final van tindre les nostres opcions però els visitants van encertar en els moments determinants, prenent prou avantatge com per impedir que culminéssim la remuntada.

Júnior Masculí Preferent

Victòria molt important de l'equip Junior Masculí Preferent en el seu desplaçament a la pista de Martínez Valls Ontinyent (64-66), aconseguida a base de constància i de creure a la feina col·lectiva. A la primera part els dos equips van jugar de tu a tu intercanviant cistelles pràcticament durant els vint minuts.

La diferència màxima per a un o altre contendents no va sobrepassar mai els cinc punts de marge. La solidesa del nostre rebot defensiu i la velocitat en atac ens van mantindre amb totes les opcions en aquest complicat desplaçament.

Ja a la segona part vam aconseguir ser encara més intensos en defensa i van arribar els nostres primers avantatges sòlids que ens van donar ales per creure en la victòria. Però els locals no havien dit ni de bon tros la seua última paraula i van reaccionar, quedant tot pendent del que passés als deu minuts finals del partit.

La constància i la insistència en la defensa i el rebot, els va portar a disposar d'un avantatge de cinc punts quan només restava un minut i mig per a la conclusió del partit.

Novament els locals es van entestar a complicar-nos les coses i amb dues cistelles consecutives es van posar a un punt quan tot just quedaven cinc segons per jugar. L'equip va tindre maduresa per jugar la darrera possessió forçant una falta que va fer que el partit es tanqués des del tir lliure, sense deixar-los temps per intentar un últim llançament.

Felicitar els nois pel seu notable pas endavant que és evident setmana rere setmana i els està portant a ser millor equip, gaudir amb el que fan, i escalar posicions a la classificació sortint més fortes que mai de la mala dinàmica amb què van arrancar el curs.