El Dénia Bàsquet sènior masculí va assegurar la seua permanència a la categoria Autonòmica

01 2019 abril - 09: 33

L'equip sènior masculí del Dénia Bàsquet, Amb el seu triomf davant el CB Benidorm per 72 a 66, va assegurar la seua permanència una temporada més a la categoria autonòmica.

Tot i conèixer la derrota del CB Aspe produïda el dia anterior, que donava la permanència de manera matemàtica a la categoria Autonòmica als deniers, l'equip va voler des del salt inicial emportar-se la victòria en el qual era últim partit del curs al pavelló Joan Fuster. Les dues últimes jornades de lliga estan programades amb sortides a Villena i Guardamar de Segura.

El CB Benidorm va afinar la punteria abans en un desencertat inici de trobada dels locals i seues van ser els primers avantatges. Van reaccionar els nois que dirigeix ​​Bernardo Sanz al llarg del segon quart i van entrar en joc equilibrant primer el xoc per després del descans liderar ja sempre el marcador amb intervenció de tota la plantilla, que va rotar perfectament en pista mantenint un to constant molt difícil de superar .

Les curtes avantatges que es van aconseguir per part dels locals van ser controlades pel seu rival fins que en l'arrencada de l'últim quart es va aconseguir obrir una bretxa de deu punts que va semblar que anava a ser definitiva. L'últim impuls dels visitants que van buscar apropar-se a la permanència en aquesta trobada va fer patir més del compte als deniers, havent de treballar fins al final per assegurar el triomf.

Derrota de les noies

Per la seua banda, les sènior van perdre a casa davant el NB Alcoi per 62 a 73. Va ser un partit seriós, intens i molt comxicotet el jugat per les deniers al pavelló Joan Fuster amb l'imprescindible reforç habitual de les seues companyes de l'equip Junior.

La igualtat va ser la tònica durant tot el partit. La major experiència de les visitants els va permetre jugar millor al final del xoc, aconseguint un xicotet avantatge quan restaven cinc minuts per al final. Les locals ja no van poder recuperar aquesta diferència malgrat que es va treballar al màxim fins al final del partit.

Les sènior deniers seguixen competint cada setmana millor, adaptant les jugadores a les necessitats de l'equip, donant passos de gegant en el seu creixement esporteu en una categoria exigent com és l'Autonòmica.

Victòria de l'equip júnior femení

Una altra alegria per al club denier va arribar de mans de l'equip júnior femení que va vèncer a la pista del sagrat Cor Godella per 42 a 46.

Va ser una victòria important i molt soferta davant un complicat rival, en un partit que sempre van liderar les visitants en el marcador amb curtes avantatges. Aquesta circumstància va obligar a les noies que dirigeix ​​Ferran García a fer un enorme esforç en defensa per conservar l'avantatge i lluitar per la victòria.

Les vuit jugadores que es mantenen en l'equip van lluitar de principi a fi i van saber contindre la pressió final de les locals per conservar així una notable quarta plaça a la classificació malgrat tots els problemes que han vingut arrossegant en aquesta segona part de la temporada a la qual ja només li resten dues jornades.