El Dénia Bàsquet va fregar la victòria davant el líder de la lliga nacional

03 de novembre de 2020 - 11: 52

Partit de l' Dénia Bàsquet davant un sòlid rival, el CB Sueca, que va realitzar una brillant primera part plena d'encert ofensiu que el va portar a manar en el marcador a la mitja part amb un avantatge de vint punts que semblaven definitius per la sort de la trobada (31-51).

Els de Bernardo Sanz però lluny d'abaixar els braços van mantindre el mateix pla amb el qual havien iniciat el partit i van insistir en la seua defensa intensa a tota pista, tractant d'imprimir un ritme viu a el joc. Aquesta vegada si van aconseguir fer dubtar als visitants que es van veure per moments desbordats anotant només vuit punts en els següents catorze minuts.

Dénia Bàsquet va culminar la remuntada posant-se un punt per davant quan restaven sis minuts per disputar, però després d'uns instants d'igualtat va acabar pagant l'enorme esforç realitzat baixant el seu percentatge d'encert i cometent més faltes de les degudes que van facilitar als valencians el coixí de punts amb els que tirant d'experiència van acabar emportant-se el partit.

Notable partit de tot l'equip a què només cal aplaudir per la seua actitud i les immenses ganes que transmeten en aquest debut a la categoria nacional