El DBC Senior Femení no aconseguix passar a semifinals davant el CDSC Godella

09 de maig de 2022 - 11: 14

El DBC Senior Femení es va enfrontar el cap de setmana passat a una difícil eliminatòria de quarts de final del Campionat Preferent disputant dos partits seguits. En aquesta ocasió, davant de les del Godella, les quals només havien lamentat una derrota al llarg de tot el curs. La conclusió de les dues trobades va acabar a les de Dénia a les portes de les semifinals.

El primer matx es va disputar al pavelló de Godella i va caure del costat local per una diferència de nou punts a favor seu (55-46). Aquests van resultar decisius per determinar qui passaria a la següent eliminatòria.

sagrat Cor de Godella sempre va estar per davant al marcador però no va arribar mai a dominar amb claredat gràcies a la bona feina feta durant els quaranta minuts per les noies de Juan Luis Pérez.

El tercer quart va ser determinant per decidir el partit, ja que les rivals van aprofitar el baix percentatge denier des del tir lliure per obrir una xicoteta diferència de set punts, que ja no van poder revertir després.

Tot i els seus intents d'ampliar la renda i viatjar més còmodes l'endemà a Dénia, el DBC va saber contemporitzar i mantindre les distàncies que finalment van quedar en aquests nou punts.

Segona trobada del Senior Femení a Dénia

L'endemà l'equip Senior Femení va rebre a Joan Fuster la visita de CDSC Godella amb l'ànim alt i el suport de l'afició.

Després d'un vibrant i igualadíssim partit i amb la victòria assegurada per a les de Dénia (60-56), els últims minuts van resultar d'una intensitat i d'incertesa absolutes per determinar quin equip passaria de ronda.

Amb les de Juan Luis Pérez sempre al davant al marcador, després d'una magnífica arrencada de partit, les de Godella van aprofitar qualsevol distracció per mantindre-se a l'aguait al marcador sense concedir un respir.

Quan faltaven dos minuts per al final, el DBC arribava a la renda favorable més gran en el matx al superar per tretze punts les rivals.

Sagrado Corazón va tancar llavors la seua defensa i va assegurar el rebot defensiu aconseguint així limitar la producció ofensiva denier. Van encertar a més en aquells moments clau per partida doble des de la línia de tres punts, deixant així l'avantatge en set punts quan tot just restaven uns segons per jugar.

Després de temps mort, l'equip de Dénia va aconseguir llançar un triple alliberat que va eixir literalment del cèrcol, obligant a parar el matx amb faltes personals que van aprofitar les noies de CDSC Godella per segellar el seu pas a les semifinals del campionat Preferent.

Senior Masculí 1er Nacional

El Senior Masculí 1r Nacional va cedir només en els darrers compassos la victòria en el seu desplaçament a Onil (76-74). Els de Bernardo Sanz es van desplaçar per disputar el matx amb l'objectiu d'aconseguir un triomf que els donés matemàticament el lideratge final de grup en aquesta fase de permanència.

Els locals per part seua necessitaven guanyar i, a més, que Xátiva derrotés Benifaió a la penúltima jornada per garantir-se la permanència en la categoria, eludint així un últim partit que podia ser agònic en haver de desplaçar-se a la pista d'aquest últim per tancar la temporada.

Com en el partit d'anada, els locals van plantejar una defensa zonal que els de Dénia van saber atacar molt bé. Tot i això, la baixa constància va propiciar algun moment de desconnexió en defensa que va suposar que Onil poguera estar dins del partit.

Al darrer quart els locals van posar la directa sabedors de la importància del resultat i van obtindre una renda que va assolir els deu punts a favor seu. Quan faltaven poc més d'un minut els deniers van aconseguir tornar a empatar el matx.

Amb dos punts a baix mancant pocs segons per al final, amb dos tirs lliures van poder forçar la pròrroga que els de Dénia no van aprofitar, quedant així Onil amb la victòria.

Destacar el debut a la categoria de David Serra Botella, jugador de l'equip Preferent de 22 anys, que va suplir la baixa per lesió del pivot Jordi Ruíz que se sumava a les de Vicent Puigcerver i Joan Roselló per a aquest matx.

David, que és un exemple per a tot el Club pel seu esforç constant i enorme passió per aquest esport, va anotar en el transcurs del partit els seus primers dos punts amb l'equip sènior nacional, que van ser celebrats pels seus companys amb enorme alegria i seran per a ell segur un record inesborrable per sempre.