El corredor Alván Salvà participa al Cros Baix Montgó i és quart provisional

13 d'octubre de 2020 - 18: 47

El corredor de Club Llebeig de Xàbia que patrocina Marina El Portet, Alvan Salvá, va participar ahir 12 d'octubre al Cross Baix Montgó. Cal recordar que és una competició que es fa des de Xàbia a Jesús Pobre amb un recorregut de 10,2 km i un desnivell de +150.

L'organització va obrir el termini per competir en la prova el passat primer d'octubre i ahir mateix va ser l'últim dia per fer el recorregut. Per evitar aglomeracions, cada corredor disposa de la seua pròpia aplicació per mesurar les seues progressions i així es computen les classificacions.

Referent a això, a data d'hui 13 d'octubre, el corredor de Gata figurava en el quart lloc de forma provisional. Està previst que les classificacions definitives es donin en els pròxims dies.

L'atleta de la Marina Alta ha estat satisfet amb la progressió. Va decidir participar a la prova malgrat haver estat onze dies sense entrenar i arrossegar un microtrencament al bessó.