El conjunt del Reale-Audiòfons Romany va ser el guanyador del Trofeu de Campions

18 de juliol de 2019 - 11: 36

L'equip de Reale Seguros - Audiòfons Romany va ser el guanyador del Trofeu de Campions de Acydma, amb el que acaba la campanya amb tres títols.

A la final que es va disputar al pavelló de Dénia va derrotar l'Hotel Nou Romá per 6 a 4 en un xoc que va estar a l'altura de les expectatives previstes.

El partit va començar molt bé per a l'equip de Nou Romá que als deu minuts ja havia aconseguit dos gols d'avantatge. Arran del minut deu, la tònica del partit va canviar completament i els nois de l'asseguradora van realitzar una forta pressió en camp contrari, arribant fins i tot a posar-se per davant en el marcador abans que finalitzés la primera part amb dos gols d'Edu Romany i un gol de Juanjo Lopez.

A falta d'un minut per concloure la primera meitat, una badada de la defensa de Reale va propiciar l'empat a tres amb un gol d'Alfaro per als nois de Nou Romá. Amb el marcador en taules a tres gols va finalitzar la primera part.

Després de la tornada dels vestidors, Reale va tornar a prendre el comandament en el marcador i en els set primers minuts van aconseguir dos gols, arran del minut set, Nou Romá, veient que el partit se li anava de les mans, va avançar la línia defensiva i va aconseguir reduir diferències faltant 9 minuts.

L'Hotel Nou Romá, mancant 5 minuts, va treure la figura de porter jugador però la gran defensa de l'equip de l'asseguradora no permetia que els deniers tinguessin ocasions clares per igualar el partit. Faltant dos minuts, una gran jugada de Fede al mig del camp va cedir la pilota a Edu Romany i aquest amb un gran xut des de fora de l'àrea va sentenciar el partit, marcant el definitiu 6-4.

En finalitzar el parti, o el president de Acydma, Alberto Portello, Va fer entrega dels trofeus i va felicitar al capità de l'equip de Reale per la gran temporada que han realitzat aconseguint tres títols dels quatre que han disputat: el títol de Campió de lliga, campió de les 24 hores de Dénia i campió de l'trofeu de campions.

properes competicions

La següent cita del present calendari per als amants del futbol sala a la comarca són les 24 hores de Futbol Sala Vila de Ràfol, que se celebraran els dies 20 i 21 de juliol al Pavelló de Ràfol i en la qual l'equip campió de percebre un premi en metàl·lic de 1.000 euros i el trofeu, el subcampió de percebre 500 euros i trofeu, i el tercer classificat 200 euros i trofeu.

Un cop finalitzades aquestes 24 hores, Acydma organitzés el Torneig d'Estiu que tindrà lloc durant tot el mes d'agost al Poliesporteu Municipal de Dénia. Aquesta competició servirà d'avantsala per a la temporada que ve.