El Club Dénia Triatló encapçala el 'VI Circuit d'Aigües Obertes de la Marina Alta'

31 de juliol de 2018 - 06: 30

El Club Dénia Triatló encapçala el “VI Circuit D'Aigües Obertes de la Marina Alta", Després de la celebració de la tercera prova, la "XXIII Travessada al Port de Moraira", Encapçala la classificació general per clubs amb un total de 2.054, quinze punts més que el Club Natació Ondara que és segon amb 2.039 punts.

En aquesta prova els nedadors del Club Dénia Triatló van estar ratllant a una gran alçada, sobresortint, Daniel Gargallo que va ser tercer en Màster 30, José Luis Aguado, que va ser cinquè en Màster 30, Ramon Grimalt va ser cinquè en Màster 40 i Maria Bisquert que va ser quarta en Màster 40.

La prova en ser puntuable per al Circuit va registrar una bona participació malgrat coincidir amb la “XV Travessia Majorals de Sant Roc", Sent una veritable llàstima que una prova resti participants a una altra. Això s'hauria de solucionar unificant el calendari cosa que agrairien tant nedadors com a organitzadors.

Classificació dels nedadors del Club Dénia Triatló

Alberto Lopez va imposar la seua llei

Alberto López, pertanyent al UPV Natació va ser el gran triomfador de la "XXIII Travessada al Port de Moraira". Lopéz va aconseguir imprimir un ritme que no li va poder aguantar cap altre competidor i va creuar l'arc de meta amb un temps de 24 minuts i 16 segons. La segona plaça va ser per al nedador, Germán Malonda, que va entrar 10 segons més tard. El tercer lloc de la classificació general va ser per a Antoni Guardiola, del Club Natació Ondara, amb un registre de 24 minuts i 49 segons.

Maite Bañuls del CN ​​Ondara va ser la millor dona

En categoria femenina la millor va ser Maite Bañuls del Club Natació Ondara que va emprar un temps de 27 minuts i 15 segons. La segona en eixir del mar va ser, Núria Giner, de l'UPV Natació, amb una marca de 28 minuts i 25 segons. El tercer lloc va ser per Maria Riquelme, nedadora independent que va emprar un temps de 28 minuts i 30 segons.