El ciclista Dani Plaza va ser el vencedor de la 'XVI Pujada a el Turó Socors' a Cuenca

06 de setembre de 2018 - 06: 51

El ciclista, Dani Plaza, de l'equip Multiesport-UCMontgó va ser el vencedor absolut i de la seua categoria Màster 30 de la "XVI Pujada al Turó del Socors", Celebrada a Conca. Una cronoescalada de s'enquadra dins de les festes de Sant Julià de la capital de Conca, i està organitzada pel Club Ciclista Roda Lliure.

Una prova d'10 quilòmetres que un any més va tornar a omplir la carretera de ciclistes disposats a lluitar contra el rellotge en un dura pujada al conegut turó. Els participants van eixir des de la Font del Portland, i en la qual cada un o dos minuts, segons la inscripció.

No va poder batre el rècord de Jesús Herrada

Dani Plaza va invertir un temps de 19: 43 sent el millor dels 43 participants. La segona plaça va ser per a, Leopoldo Rubio amb una marca de 20: 16 i el tercer lloc de la classificació absoluta va ser per a, Leandro López amb un registre de 20: 15.

Actualment, la prova gaudeix d'un recordman de prestigi. És el Conca de l'equip Cofidis, Jesús Herrada qui té el rècord de la prova, amb un registre de 18 minuts i dos segons. Així, tot i que aquesta prova és de caràcter no professional i està oberta a tots els ciclistes aficionats que així ho desitgin.