El CFS Mar Dénia torna a deixar escapar la victòria en els últims minuts

08 de juny de 2021 - 10: 11

Es repeteix la història i una vegada més el CFS Mar Dénia deixa escapar un triomf que tenia a la mà després d'una primera part en el camp de l'UD Arenys de Munt on va controlar de principi a fi el joc.

Al minut 4 arribava el 0-1, obra de Juanjo, després d'una bona jugada col·lectiva, i tres minuts després era Edu Romany qui feia el 0-2 de tir exterior. El conjunt denier era amo de la pilota i controlava el partit, tancant a el conjunt local en el seu camp. Al minut 11 era el debutant Pau Argudo, procedent de l'juvenil, que va sorprenia el porter local amb un fort tir exterior anotant el 0-3. Amb aquest resultant s'arribava a la mitja part, encara que foren moltes les ocasions de les que va disposar el Mar Dénia per haver augmentat la diferència i sentenciar el partit.

El principi de la segona part va ser similar, amb un Mar Dénia més relaxat, en part a causa del curt de la plantilla. L'Arenys poc a poc, davant la baixada de ritme de l'rival, passava a defensar a mitja pista, pujant les seues línies i va començar a buscar porteria. I així, al minut 29, arribava el 1-3. Gol ràpidament contestat ja que, un minut després, Curro marcava el 1-4, però en la següent jugada un xut exterior sorprenia Roc i significava el 2-4.

El conjunt local es crescaa i posava en pista porter jugador per buscar la remuntada. Al minut 36 una fallada en una passada dins l'àrea suposava el 3-4 i un minut després, de tir exterior, arribava la igualada a quatre.

Restaven tres minuts per al final i el conjunt local, després d'aconseguir empatar i amb el suport del seu públic, seguia buscant la victòria amb porter jugador, però el marcador ja no es mouria, arribant a la fi de el partit amb el resultat de 4-4 .

Un punt que, donada la situació classificatòria actual, poc importa però que deixava tocat a una plantilla que veu com un cop més se li escapa una victòria quan tenien el partit controlat.

La propera jornada, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a l'Pallejà FS en el que serà l'últim partit del conjunt denier com a local aquesta temporada. El partit es disputarà el dissabte a les 16:30 hores al Poliesporteu Municipal.