El CFS Mar Dénia va vèncer a domicili el Ye Faky per 1 a 3

06 de maig de 2019 - 10: 12

El CFS Mar Dénia va vèncer a domicili el Ye Faki per 1 a 3, en un xoc que es va jugar al pavelló municipal de Cocentaina. El partit el va marcar les absències de diversos jugadors de l'equip titular del Ye Faki, però la coincidència del partit amb les festes de Moros i Cristians de la veïna localitat d'Alcoi, va provocar que alguns jugadors no estiguessin presents amb el Ye Faki, havent de cobrir el seu lloc homes del conjunt filial.

Des de l'inici del partit, els deniers es van apoderar del control de la pilota, però lents i mancats d'espurna els va costar generar bones ocasions de gol. Mentre l'equip local amb ràpides contres va tindre les seues oportunitats.

Al minut 11, després d'un clar enderrocament en l'àrea, la parella arbitral xiulava un penal que Alex Pla va convertir en el 0-1, obrint així el marcador. Aquest gol no va canviar res. La manca d'idees va seguir instal·lada al cap dels jugadors deniers. Al minut 17 altre enderroc dins de l'àrea, nova pena màxima que Alex Pla va anotar deixant el 0-2 al marcador. Un gol que ràpidament va ser contestat, ja que en la següent jugada el conjunt local va anotar el 1-2 després de recollir un rebuig de César després tir exterior i marcar a porta buida.

Un minut després, va ser Toni Tent qui després d'un robatori de pilota va llançar una ràpida contra i després de combinar amb Pablo Tarín, marcava el 1-3 amb el qual es va arribar al descans del partit.

La segona part va ser més del mateix, amb el Mar Dénia portant el control del joc, però mancats de profunditat i un Ye Faky més voluntariós que va topar una i altra vegada amb la defensa deniera.

Amb el resultat de 1-3 es va arribar al final del partit, amb l'objectiu de la victòria complert, però sense massa brillantor.

A falta de l'última jornada, el CFS Mar Dénia, continua a l'aguait del líder, un Irefrank Elx que amb dos punts d'avantatge viatjarà a la localitat de Calp, sabedors que l'empat no els val en cas que la Mar Dénia guanye seu partit. El factor del gol average està a favor del conjunt deniera, mentre que el CFS Mar Dénia amb la segona plaça ja garantida, ja que el Ye Faky queda tercer a 9 punts del conjunt denier, rebrà a casa el Asp, per acabar davant la seua afició la fase regular.

El partit es disputarà dissabte que ve a les 18 hores al pavelló municipal de Dénia.