El CFS Mar Dénia va superar clarament el Cerdanyola Vallès (3-4)

01 d'octubre de 2019 - 09: 29

El CFS Mar Dénia va aconseguir la seua segona victòria a la Lliga a la pista del pavelló municipal de Cerdanyola del Vallès, on va vèncer per 3 a 4 a l'equip local amb total claredat.

Després d'uns minuts de tempteig, on cap de les dues formacions va voler obrir-se i concedir espais, el desvergonyiment del conjunt visitant es va deixar notar sobre la pista de joc. La intensitat defensiva dels locals per poder aturar les ràpides contres visitants va provocar que es carreguessin amb 3 faltes quan encara restaven 10 minuts per arribar al descans.

Fruit del millor joc visitant va ser el gol que va anotar Curro i que va col·locar en avantatge el CFS Mar Dénia. Un poc que va deixar la moral local seriosament tocada. Això ho va aprofitar el conjunt de la capital de la Marina Alta per posar terra pel mig. Va trepitjar l'accelerador i, un minut més tard, Juanjo va trobar el camí del gol i no va perdonar.

Quedava poc temps per arribar al descans i estava clar que era vital fer-ho amb aquest avantatge. Els catalans van intentar reduir les diferències, però la defensa visitant es va mostrar molt ferm de la mateixa manera que el porter Sergi.

A la segona meitat, els locals van pujar la seua línia de pressió buscant aviat un gol que els tornés a ficar en el partit. Als dos minuts, el Cerdanyola va anotar la seua primera diana. Un gol que va tornar la il·lusió als seus però que no va fer tremolar les cames als seus rivals.

El ritme del joc es va elevar i tant uns com altres van arribar amb cert perill a les respectives àrees. Al minut 27 va arribar el gol de Ferran que va tornar l'avantatge deniera als dos gols, amb el 1 a 3. Al minut 28, els locals van encertar a batre la porteria del CFS Mar Dénia posant una gran emoció a la recta final del xoc.

Al minut 34 va arribar el gol d'Omar, que va suposar el 2 a 4 i que va venir molt bé perquè els seus pogueren prendre aire.

El Cerdanyola va resoldre aviat una jugada i va aconseguir tornar l'emoció al partit ja que, a falta de dos minuts per al final, va posar el marcador amb un 3 a 4. Es va arribar al final del temps reglamentari amb el 3 a 4, el que donava a l'expedició deniera els tres punts que van fer més agradable el viatge de tornada.

Ara l'equip ja prepara al pavelló de Ràfol seu pròxim partit que serà el dissabte, al pavelló Joan Fuster a les 16 hores, davant del conjunt del Calvià-Palma FS.