El CFS Mar Dénia seguix la seua posada a punt vencent el València FS (6-4)

05 de setembre de 2019 - 11: 05

El conjunt deniera del CFS Mar Dénia seguix la seua posada a punt de cara al començament de lliga de la propera setmana. En el seu penúltim partit de preparació va rebre a casa la visita del València FS, un dels històrics d'aquest esport a tota la Comunitat Valenciana, al qual va derrotar per 6 a 4.

Abans de l'inici de la trobada es va guardar un respectuós minut de silenci en memòria de Vicent Balaguer, Soci del club i habitual seguidor dels partits del CFS Mar Dénia.

El xoc disputat al pavelló deniera va començar amb un ritme alt marcat pels locals. Els visitants es van veure desarborats i van encaixar el primer gol al minut 1, obra de David Jaén. Després del gol, els nois que dirigeix ​​Jordi Duran no van abaixar la seua intensitat i al minut 7 Nico va aconseguir el 2 a 0.

A partir d'aquest moment, els valencians es van apoderar de la pilota i això va obligar els locals a haver de baixar la seua línia de pressió. Al minut 13, els visitants van escurçar les diferències amb un xut molt potent davant el qual res va poder fer el porter local, Sergi Santacreu.

A la recta final del primer temps el València FS va gaudir dels seus millors minuts de joc, davant un rival que va baixar considerablement el ritme després de la lesió de David Jaén, que amb un esquinç va ser conduït a un centre sanitari. Quan més a prop estava l'empat va arribar una pilota llarga a Lluís Llinares qui va connectar un precís xut que va significar el 3 a 1. Amb aquest marcador es va arribar al descans.

La segona meitat va començar igual que la primera amb domini local, i als 3 minuts, Lluís Llinares va tornar a batre la meta visitant col·locant el 4 a 1. Un minut després, en un error defensiu va arribar, el 4 a 2. La reacció deniera no es va fer esperar i després d'un cop de taló de Miguel al centre del camp, la pilota va arribar a Omar i aquest va marcar un gol per emmarcar. Va ser el 5 a 2 que va tornar la tranquil·litat als locals.

Però si el cinquè va ser bonic, el sisè també. Miguel va enganxar un xut que es va colar per l'escaire del porter valencià que res va poder fer per aturar aquest míssil. A falta de 4 minuts per al final, va arribar el tercer per al València FS i en l'últim minut el quart, de manera que el xoc va concloure amb el marcador de 6 a 4.

Els deniers van deixar una grata impressió davant el seu públic, l'únic dolent va ser la lesió de David Jaén, que segur es perdrà l'estrena de la lliga del seu equip a Barcelona.

Els seguidors del CFS Mar Dénia tenen la seua propera cita aquest dissabte, amb la presentació de l'equip al pavelló deniera, a les 18 hores, i el posterior partit davant el Sant Joan Sporteng, equip de la Tercera Divisió.