El CFS Mar Dénia va salvar un punt davant el Cerdanyola en l'últim sospir (4-4)

27 de gener de 2020 - 13: 45

El CFS Mar Dénia va salvar un punt davant el Cerdanyola en l'últim sospir, amb un gol de David que va significar el 4 a 4 definitiu. Abans van passar moltes coses, des d'un primer domini local, passant per un moment de desastre deniera a l'encaixar 3 gols en poc temps, per acabar amb una gran reacció dels groguets que els va portar a empatar un matx que es veia perdut.

El públic va tornar a respondre i va omplir la grada de l' pavelló Joan Fuster. L'afició va intentar tirar dels locals en l'arrencada de l'xoc quan el joc va estar molt equilibrat. Sobre la pista de joc dos equips que es van respectar molt, molt ben posicionats amb la clara consigna de no rebre cap gol.

Després de diversos acostaments perillosos sobre les dues porteries, el marcador el va obrir el local Nico amb una rematada fluix que va sorprendre el porter visitant. A partir d'aquest moment van ser els catalans els que van controlar el joc davant un tancat equip local. Però el Cerdanyola, amb una rematada precís a falta de 2 minuts per al descans, va aconseguir la igualada. Amb l'empat a un i l'emoció en magnificència es va arribar a l'equador de el partit.

Va arrancar la segona meitat amb molts nervis en l'equip dianense que dirigeix ​​Jordi Duran. Imprecisions i passades mal donats van provocar que els catalans s'adonessin que els locals no anaven fins i es van anar a pel partit. Al primer minut es van posar per davant a l'marcar l'1 a 2.

En ple descontrol deniera va arribar l'1 a 3. I el pitjor va arribar en el següent minut a l'marcar l'1 a 4. Fer saber que després del temps mort de l'tècnic local per intentar tancar la ferida que li estava fent el seu rival, els seus nois van reaccionar molt bé.

Amb tot perdut, els locals es van deixar anar els nervis i va començar a aparèixer un joc més col·lectiu. Abans d'arribar a l'equador d'aquest segon temps, Migue va obrir la esperances deniers a l'marcar el 2 a 4. Un gol que va despertar a la graderia que va començar a animar els seus. L'equip català va intentar sorprendre en alguna contra però es va preocupar més de defensar que d'atacar.

Al minut 31 va arribar el 3 a 4 obra de Juanjo. Un gol que donava molta esperances, més tenint en compte que encara restaven 9 minuts per arribar a la fi de el temps reglamentari. Els atacs locals es van anar succeint un darrere l'altre, però va faltar encert, els minuts passaven i el gol no arribava.

A falta de 2 minuts per al final i quan el CFS Mar Dénia ja jugava amb porter jugador, David va resoldre un aldarull a l'àrea visitant marcant el tant de l'empat a quatre. D'aquí fins al final els deniers van tindre alguna possessió més per poder guanyar el partit però no va encertar a marcar el cinquè gol.

Un punt valuós i important, més tenint en compte com s'havia posat el partit, que deixa fora de la davallada a l'CFS Mar Dénia però massa a prop. A partir d'ara, tots els partits seran autèntiques finals per aconseguir l'objectiu de salvar la categoria.