El CFS Mar Dénia torna enfonsat de Manresa, on va perdre per 13 a 1

16 de desembre de 2019 - 13: 41

Començament horrorós de l'CFS Mar Dénia que quan encara no s'havia jugat el primer minut ja havia encaixat dos gols. Van eixir adormits els homes de Jordi Duran i ho van pagar car. Els deniers no van entrar en el partit i això va obligar a l'tècnic Duran a haver de demanar temps mort per aclarir les idees dels seus.

Després de l'aclariment d'idees, al minut 3 va arribar el 3 a 0 amb un xut llunyà ras que va sorprendre Roc. Va reaccionar bé el Mar Dénia i, després del servei de centre, Juanjo va aconseguir escurçar les diferències i posar el 3 a 1.

A partir d'aquest moment, el joc es va tornar boig amb arribades sobre les dues porteries, però els deniers van estar desafortunats en les seues rematades. Qui es va mostrar més encertat de cara a l'gol va ser el conjunt català que en el minut 13 va anotar el 4 a 1. Un gol que va fer mal a la moral de l'CFS Mar, que van veure com 2 minuts més tard van encaixar el 5 a 1. Instants després el local Aaron va anotar el 6 a 1.

A falta de 3 minuts per al descans, Durán va ordenar al seu equip jugar amb porter jugador buscant la dinàmica de la trobada. Però tampoc es va arreglar res amb aquesta decisió, arribant a la mitja part amb 7 a 1.

La cosa va anar a pitjor al segon temps. Als deniers no els va eixir res i els gols locals van anar arribant un darrere l'altre. La imatge que van oferir els jugadors del combinat de la Marina Alta va ser molt dolenta, la pitjor que se'ls recorda des que la majoria van arribar al club.

L'equip tot just va lluitar per millorar la seua imatge i molt menys per retallar el marcador, davant un rival que va aprofitar el pèssim partit que va jugar l'equip que va acabar golejat per 13 a 1. Una golejada històrica l'encaixada per un Dénia que haurà de millorar molt, tant en imatge com en joc, de cara a que ve compromís amb el qual acomiadaran l'any 2019.