El CFS Mar Dénia pel bon camí després de vèncer a un rocós Calvià-La Palma (5-3)

07 d'octubre de 2019 - 09: 21

El CFS Mar Dénia va pel bon camí en el seu transitar pel grup III de la Segona Divisió B de futbol sala. En aquesta ocasió, va vèncer com a local a l'Calvià-la Palma per 5 a 3, en el xoc disputat al pavelló Joan Fuster.

Malgrat l'horari incòmode de les quatre de la vesprada i forta calor regnant al pavelló, el públic va omplir la grada i es va mantindre ferm en el seu suport al conjunt denier. El conjunt balear, malgrat la seua joventut, va demostrar el seu enorme talent arribant a posar molt complicat el partit.

Els joves però talentosos visitants van plantejar un partit molt físic, amb un alt ritme de joc. Molt aviat va haver arribades en ambdues porteries i Sergi va tornar a demostrar el seu gran moment de forma.

Al minut 4 va arribar el 1-0 obra de Curro després d'una bona jugada col·lectiva, on l'estratègia a l'hora d'executar una falta tindre molt a veure. Però, dos minuts després, va igualar l'equip mallorquí després d'un robatori en una mala eixida de pilota que va suposar el 1-1. Un error defensiu que va tornar a demostrar que en aquesta categoria no es poden fer concessions a cap rival.

Al minut 13, Luis Llinares va posar el 2-1 al marcador, en culminar una bona jugada de tot l'equip. A partir d'aquest moment, els contendents van optar per donar-se un xicotet respir. La calor va ser sufocant i van preferir el pacte de no agressió, per la qual cosa es va arribar al descans amb el mínim avantatge local de 2 a 1.

A la segona part, el conjuntó mallorquí va pujar la seua línia de pressió i va intentar ofegar els deniers amb la eixida de la pilota i va obtindre recompensa als dos minuts doncs, després d'un robatori a la vora de l'àrea, va aconseguir anotar el 2-2.

Va començar un nou partit amb dos conjunts bolcats a la porteria rival sense temps al descans. Al minut 27, Omar marcava el 3-2 amb un fort tir exterior, i en el 32 va ser Miguel qui, de la mateixa manera, va estavellar la pilota contra la part inferior del travesser i en el rebot la pilota votava dins pujant el 4- 2 al marcador. Aquest gol va ser molt protestat per tota l'expedició balear en considerar que la pilota no havia traspassat la línia de gol.

Després d'encaixar aquest gol, ràpidament el conjunt mallorquí va posar en pista porter jugador per intentar frenar l'allau deniera que gaudia dels seus millors minuts de joc i dos minuts després van aconseguir reduir distàncies anotant el 4-3.

Restaven cinc minuts de partit i el ritme va ser frenètic. En la següent jugada Sergi atallava una pilota i en intentar llançar ràpid sobre la porteria va ser obstaculitzat a faltar pel jugador mallorquí Martín Leal, que va veure la segona targeta groga. Per tant va ser expulsat, deixant al seu equip en inferioritat. Inferioritat ben aprofitada pel conjunt deniera que en la següent jugada va anotar per mediació de Blai, que després de diversos rebutjos va marcar de cap posant el definitiu 5-3 amb què s'arribava al final del partit.

La setmana que, tot i ser dia festiu, el CFS Mar Dénia viatjarà a la localitat de Ripollet (Barcelona), on dissabte a les 18.30 hores jugarà el seu cinquè partit de la temporada.