El CFS Mar Dénia no va poder amb el líder, Irefrank Elx (1-5)

19 d'octubre de 2021 - 14: 11

Tal com era d'esperar, el líder de la classificació va viatjar a Dénia amb la intenció de seguir sumant, ja que compta tots els seus partits com victòries i el conjunt deniera encara que va plantar cara en tot moment no va poder puntuar.

Al minut 4 arribava el 0-1 després d'una internada per banda esquerra Juandi que sorprenia amb un fort xut a pal curt que Angel no aconseguia evitar. El conjunt il·licità portava el control de el partit, mentre els locals amb un fort desgast físic i una fèrria defensa aconseguien aturar els atacs visitants i llançaven ràpides contres sense sort de cara a gol.

Al minut 15 arribava el 0-2 de tir exterior. Un minut després en una jugada d'atac queia lesionat Nico
Marí, que havia d'abandonar la pista ajudat pels seus companys. Al minut 18 arribava el 0-3 amb el qual s'arribava a la mitja part.

L'inici de la segona part va ser diferent, tot i la contrarietat de perdre dos jugadors, ja que tant Nico Marí com Isaac Pastor, es veien obligats a abandonar les instal·lacions per tal de fer-se proves i conèixer l'abast de les lesions. El Mar Dénia va seguir tirant de força i no va trigar a disposar de bones ocasions encara que sense sort de cara a gol, fins que en el minut 33 després d'una passada llarga d'Angel, David García rematava de cap i salvava la eixida de l'porter visitant aconseguint el 1-3.

La intensitat de el partit pujava i es vivien els millors minuts de la trobada. Al minut 34 incomprensiblement era expulsat el tècnic local David Jaén, Després de protestar unes mans d'un defensa visitant que sent l'últim jugador i quan la pilota anava a gol, la parella arbitral assenyalava l'acció però únicament mostrava la targeta groga. Un minut després arribava el 1-4.

Restaven 5 minuts i el conjunt deniera seguia confiant en les seues possibilitats i posava en pista porter jugador. Va disposar de múltiples ocasions, però la negació de cara a gol del dia d'ahir els castigava durament ia falta d'un minut per al final, arribava el 1-5 amb el qual finalitzava el partit.

Ara toca recuperar els jugadors lesionats i preparar la propera jornada on el CFS Mar Dénia viatjarà fins a la localitat de Castalla.

Els jugadors convocats per a aquest partit van ser Àngel Larrosa, David García, Nico Marí, Luis Llinares, Rober Naranjo, Josep Roselló, Pau Argudo, Isaac Pastor, Borja Català, Jordi Mas, Jose Martí i Pere Molina.