El CFS Mar Dénia no aixeca el cap a l'caure davant el Ripollet FS (3-5)

10 de febrer de 2020 - 13: 07

El CFS Mar Dénia no aixeca el cap i seguix amb la seua ratxa de mals resultats, ja que va caure per 3 a 5 en el xoc viscut al pavelló Joan Fuster que va registrar un ple absolut, però que tristament no va poder veure una victòria del seu equip.

Des del xiulet inicial, tots dos conjunts van intentar imposar el seu sistema de joc i no van trigar a arribar les primeres ocasions. El quadre denier, amb més control de la pilota, gaudia de millors ocasions i semblava tindre controlat el mateix, encara que el conjunt català a la contra posava una i altra vegada a prova a Sergi, qui tornava a ser l'encarregat de defensar la porteria local.

Al minut 6 arribava el 1-0 després d'una bona jugada col·lectiva que finalitzava Ferran amb una bonica vaselina després de la eixida de l'porter. El Mar Dénia gaudia dels seus millors minuts i semblava tindre el control de el partit però un cop més amb falta de gol. En els minuts finals del primer període, el cansament es feia notar a les cames dels locals, fet aquest que aprofitava el quadre de Ripollet que es bolcava a la recerca de l'empat i ho aconseguia en el minut 19, marcant el 1-1 amb el que s'arribava a la mitja part de el partit.

La segona part va ser diferent i el conjunt visitant, amb un punt més de velocitat, sotjava contínuament la porteria deniera, encara que va ser Curro qui en el minut 24 tornava a avançar al Mar Dénia amb un bonic gol per alt salvant la eixida de l'porter. Però un minut després arribava el 2-2 després d'una ràpida contra.

El partit entrava en una fase on els atacs eren continus i qualsevol cosa podia succeir. Al minut 27, Alex Pla anotava el 3-2, però novament un minut després el Ripollet marcava el 3-3. El públic, que una vegada més omplia el pavelló, animava als seus jugadors.

A falta de 4 minuts pel final, la parella arbitral expulsava per doble groga a Miguel Marín, de manera que deixava en inferioritat a el conjunt deniera durant dos minuts. El Mar Dénia, amb arpa i esforç va aconseguir mantindre imbatuda la seua porteria i va ser llavors quan el tècnic local, Jordi Duran, va decidir arriscar a la recerca de el partit i va posar en pista porter jugador. Un porter jugador que en aquesta ocasió no va funcionar i en la següent jugada arribava el 3-4, ia falta de 20 segons el 3-5 definitiu amb el qual s'arribava a la fi de el partit.