El CFS Mar Dénia va forjar el seu triomf davant el Sabadell a la primera meitat (5-1)

22 de setembre de 2019 - 15: 15

A la segona jornada de lliga del grup III de Segona Divisió B de futbol sala va arribar la primera victòria per al CFS Mar Dénia. Els deniers es van imposar al Escoles Pies de Sabadell per 5 a 1 en el xoc disputat al pavelló de Joan Fuster.

El conjunt que dirigeix ​​Jordi Duran va forjar el seu triomf a la primera meitat on va jugar 15 minuts d'un alt nivell que van tindre com a premi la consecució de tres gols. El primer d'ells va arribar obra d'Omar que d'un precís tret va batre la porteria visitant. Abans d'aquest gol, Curro va tindre molt a prop el gol, però el seu tir va eixir desviat junt al pal.

Després d'haver marcat el primer gol, els deniers van gaudir de les seues millors minuts de joc. No va deixar eixir al Sabadell del seu propi camp i, en un robatori de pilota, Luis Llinares va batre la porteria catalana. Poc més va ocórrer a continuació, algunes ocasions que els locals no van encertar a materialitzar.

Amb el pas dels minuts, els visitants van anar guanyant en profunditat i llavors va emergir la figura del jove porter local, Sergi, qui va fer dos bones mans després de dos remats enverinats dels catalans.

Però van ser els locals els que van aconseguir ampliar el marcador després de culminar Miquel una bona jugada d'atac. A la recta final del primer temps el Sabadell va disposar d'una clara ocasió de gol, però la pilota es va estavellar a la fusta de la porteria de Sergi. Abans del descans, en una jugada desgraciada, Omar va marcar en pròpia porta, de manera que es va arribar a la mitja part del partit amb la puntuació d'3 a 1 per als locals.

A la segona meitat, els deniers van eixir controlant el temps i el marcador davant un rival que va decidir fer un pas cap endavant. Els catalans van pujar la seua línia de pressió i això va crear molts problemes a l'hora de eixir amb la pilota.

Els jugadors del Sabadell, van posar un punt més d'intensitat en el seu joc i curiosament les faltes van caure del costat dels locals. Sergi va seguir donant una lliçó de bones parades davant la desesperació dels davanters visitants.

A falta de 8 minuts per al final, els locals van cometre la cinquena falta i això va complicar la defensa d'un equip que es va anar cap amunt buscant retallar el marcador. Dos minuts més tard, el tècnic de Sabadell va prendre la decisió de posar porter jugador. Després d'uns primers atacs en superioritat dels visitants, ben defensats pels locals, Ferran va aconseguir en un rebot marcar el 4 a 1.

Aquest gol va donar tranquil·litat a la banqueta dirigit per Jordi Duran i al públic. Els aficionats van explotar d'alegria amb l'arribada del cinquè gol obra de Miguel al minut 39 del xoc. Al final de la trobada es va arribar amb el marcador de 5 a 1, de manera que els deniers sumen els seus primers tres punts de la temporada.

La plantilla i directiva van celebrar amb un sopar l'èxit obtingut en aquesta trobada. Significar que el públic va respondre bé al canvi d'ubicació dels partits del CFS Mar Dénia i gairebé va omplir la grada del pavelló de Joan Fuster.