El CFS Mar Dénia acomiada l'any amb la victòria davant La Unió Penya Johan (4-2)

24 de desembre de 2019 - 06: 55

El CFS Mar Dénia acomiada l'any amb la victòria davant La Unió Penya Johan per 4 a 2 i d'aquesta manera van complir amb l'objectiu de trencar la ratxa negativa que venien arrossegant. Els locals van saltar a la pista molt concentrats i en la primera jugada, Blai aconseguia obrir el marcador fent el 1-0.

A poc a poc aconseguien fer-se amb el control de la pilota i es generaven bones ocasions tot i que el conjunt català, amb un grup de jugadors amb molt d'ofici, es defensava bé i comptava també amb les seues. Transcorrien els minuts amb bones ocasions sense que mogués el marcador, en part gràcies a la bona actuació d'ambdós porters.

Ja en l'últim minut del primer temps, novament, Blai, marcava anotant el 2-0 amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit, encara que moments abans de finalitzar el Mar Dénia era castigat amb un doble penal que Sergi aconseguia aturar.

La segona part començava de la mateixa manera i en el primer minut Curro feia el 3-0, un gol que donava tranquil·litat a l'quadre denier, encara que per poc temps, ja que en el minut 23 arribava el 3-1 i dins d'ell mateix minut el 3-2.

Tornaven els fantasmes a la pista i tot i que el Mar Dénia seguia desplegant un bon joc, l'empremta dels últims resultats creava la lògica inseguretat. S'anaven succeint les ocasions, però cap equip aconseguia marcar.

A falta de quatre minuts per al final, el tècnic visitant arriscava i posava en pista porter jugador. El Mar Dénia, amb una defensa ben ordenada i amb molta força, aconseguia aturar una vegada i una altra els intents visitants, ia falta de 30 segons després d'un robatori de pilota, seria Miguel qui després d'una bona jugada personal anotava el 4-2 definitiu amb el qual s'arribava a la fi de el partit.

Victòria importantíssima que trenca una ratxa negativa de cinc partits i que col·loca el CFS Mar Dénia en 11a posició empatat a punts amb el 10è classificat, el Calvià - Palma Futsal, a la fi de la primera volta de la competició.

Ara amb l'aturada nadalenca, el conjunt deniera intentarà recuperar tots els seus efectius i preparar-se per a l'inici de la segona volta, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de gener a les 18 hores a Dénia, davant el Pallejà FS