El CFS Mar Dénia va aconseguir una important victòria davant el Martorell

04 de novembre de 2019 - 09: 37

Igual que ho van ser els anteriors que va jugar, el CFS Mar Dénia va tindre un complicat partit davant el Grup 5 Martorell FS, un equip que acaba de pujar a la categoria que va venir a pavelló Joan Fuster amb la clara intenció de portar-se la victòria. En aquest duel, es van veure les cares dos equips que estaven igualats a punts i es va demostrar que la igualtat anava a marcar el desenvolupament de la trobada.

Va arrancar aquest amb un ritme molt alt que les dues esquadres van acceptar. En l'intercanvi de cops cap va treure profit. La intensitat a la pista va ser total, és per això que la defensa catalana molt aviat va ser castigada amb les 5 faltes. Abans, al minut 11, els visitants amb un fort xut van sorprendre al porter local, Sergi.

La reacció del CFS Mar Dénia no es va fer esperar i, un minut més tard, Curro, després de driblar a tots els jugadors que li van eixir al seu pas, va enviar un xut que es va colar per la mateixa escaire de la porteria visitant. El públic ho va celebrar-se de res, donada la bellesa del gol aconseguit pel jugador denier.

A la recta final, els locals no van poder aprofitar-se de les cinc faltes que va sumar el seu rival i no van tindre oportunitats de llançar un doble penal. Es va arribar al descans amb el marcador d'empat a un.

Va començar la segona meitat amb les espases en tot l'alt. Els locals van eixir amb nous aires a la pista davant un oponent que tampoc va renunciar a anar-se'n a l'atac. Les primeres arribades amb perill van ser dels deniers. Migue i Ferran van poder avançar al CFS Mar Dénia però les seues rematades no van trobar el camí del gol.

Quan millor estava jugant l'equip que dirigeix ​​Jordi Duran, va arribar el gol de Luis Llinares que molt atent va recollir la pilota al segon pal per marcar el 2 a 1. Després d'encaixar aquest gol, el Martorell va pujar el seu nivell d'intensitat. Això va provocar algunes entrades dures que van ser sancionades amb cartolines grogues. No hi va haver ritme donades les contínues interrupcions de joc. Al minut 31, va ser expulsat el visitant Amrani. La falta va ser la sisena, el doble penal el va executar Blai desviant el porter català. Poc després va ser Curro qui sí que va aprofitar la superioritat numèrica per marcar el 3 a 1.

Semblava que podia ser el gol definitiu però res més lluny de la realitat. El Martorell es va anar descaradament a l'atac i als deniers van estar obligats a haver de treballar a preu fet en tasques defensives. La intensitat dels visitants els va castigar per un doble penal, en aquesta ocasió Omar el va executar esplèndidament, aconseguint ampliar el marcador amb el 4 a 1.

Lluny de rendir-se els visitants, jugant amb porter jugador, van aconseguir reduir les diferències anotant el 4 a 2. En els últims atacs, el definició catalana va ser nul·la, sent els locals els que van tindre alguna oportunitat a porta buida per haver marcat el cinquè.

En la propera jornada, l'equip dianense viatjarà fins a Sabadell per enfrontar-se dissabte a les 18: 30 hores al Club Natació Sabadell. Partit que correspon a la novena jornada de lliga.