El CFS Mar Dénia començar el seu camí de lliga perdent a Pallejà (6-4)

15 de setembre de 2019 - 13: 40

Després d'un viatge tranquil, lluny de les pluges que van assotar la comarca de la Marina Alta, els deniers van afrontar el xoc que nervis en els minuts inicials. Això va provocar que els locals prenguessin la iniciativa en el joc i al marcador. Als 10 segons de l'inici del xoc, a la primera arribada catalana a la meta visitant, va arribar l'1 a 0.

Tot i el matiner gol local, la reacció dels nois que dirigeix ​​Jordi Duran no es va fer esperar. Van començar a tindre possessions més llargues de pilota i al minut 2, va arribar el gol de l'empat aconseguit per Ferran.

Aquest gol va servir per temperar els nervis del conjunt visitant que es va assentar bé a la pista evitant l'arribada amb perill dels locals. Els deniers sempre que van poder van buscar eixir a la contra per crear perill a la porteria local. Es va arribar a l'equador de la primera meitat amb el partit totalment controlat.

Els següents cinc minuts van estar marcats per la igualtat entre les dues formacions. Els locals van insistir en els seus atacs davant un CFS Mar Dénia que va saber resoldre amb excel·lent les seues accions defensives. Era primordial mantindre aquest resultat almenys fins a arribar al descans.

Al minut 18 en una gran jugada d'atac deniera, Omar va aconseguir posar per davant als deniera en anotar el 1 a 2. Però la resposta local no va trigar a arribar, un minut després els locals van tornar a col·locar les taules en el marcador. Amb aquest empat a 2 es va arribar al descans.

A la represa, l'equip de Duran va estar més tranquil en l'inici evitant els errors comesos en l'arrencada del xoc. Al minut 27, de nou, Omar va marcar per al CFS Mar Dénia. Aquest gol va descol·locar als catalans que 4 minuts més tard van veure com Juanjo va fer el 2 a 4. Semblava que el matx estava resolt però res més lluny de la realitat.

La banqueta del Pallejà FS va reaccionar i va col·locar en pista porter jugador. Un minut després va aconseguir el 3 a 4. Aquí es va iniciar el calvari per als deniers que no van trobar la manera de frenar el joc en superioritat local i en tot just un minut van veure com van perdre el seu avantatge de dos gols, amb el gol de l'empat local.

En ple desconcert visitant el conjunt català va seguir atacant i va trobar el seu premi en el minut 35 quan va aconseguir donar-li la volta al marcador al posar-se 5 a 4. A la recta final del xoc va arribar el sisè gol local que va arribar després de l'expulsió de Juanjo per doble groga. Al final del temps reglamentari el marcador va ser de 6 a 4 en un xoc on els deniers es van enfonsar en els últims deu minuts del partit.

Un cop acabat el partit hi va haver una xicoteta picabaralla sobre la pista on el preparador físic denier fu expulsat, quan realment només va intentar fer veure a la parella arbitral la presència de jugadors locals no convocats increpant als deniers.