El CFS Mar Dénia va tancar la seua pretemporada amb un notable en guanyar al Sant Joan Sporteng

10 de setembre de 2019 - 10: 36

En l'últim partit de pretemporada, el CFS Mar Dénia va tindre una notable actuació davant el Sant Joan Sporteng, equip del grup XV de la Tercera Divisió al que va vèncer per 5 a 0.

En un pavelló ple d'aficionats, els deniers van eixir a la pista amb les idees molt clares, jugar la pilota molt ràpid i fer molts moviments de jugadors. La intensitat dels groguets va ser majúscula, i davant aquesta situació, els visitants van tindre problemes a l'hora de treure la pilota jugada des del darrere.

Els alacantins van aconseguir frenar l'atac local, de manera que li va costar molt al CFS Mar Dénia obrir la defensa rival. Va ser en el minut 13 quan Lluís Llinares va aconseguir marcar després d'una bonica jugada col·lectiva. Un gol que va fer mal al Sant Joan Sporteng ja que un minut després i en ple desconcert van encaixar el segon gol, obra també de Llinares.

Amb la clara avantatge en el marcador, els nois que dirigeix ​​Jordi Duran no van baixar la intensitat en el joc, van seguir dominant i el tercer gol va arribar per obra d'Omar, qui va culminar amb molt d'encert una bonica jugada. Amb el marcador de 3 a 0 es va arribar al descans d'un entretingut partit.

A la represa, poques coses van canviar, el domini local va augmentar en donar el conjunt visitant un pas enrere. La defensa del Sant Joan va preferir esperar en el seu propi camp al CFS Mar Dénia, i això va complicar l'atac deniera. Tot just hi va haver espais i li va faltar un poc de velocitat en el moviment de la pilota.

A falta de cinc minuts per al final i en ple domini deniera va arribar el 4 a 0 en una jugada que va finalitzar el jugador letó, Panvel d'un precís tret. A la recta final del xoc va ser Juanjo qui va posar el cinquè i definitiu gol.

A partir d'ara, l'equip ja està centrat en el seu debut de lliga que serà en terres catalanes, concretament davant el Pallejà FS dissabte a les 18: 30 hores, en un xoc que es jugarà al pavelló municipal de Pallejà.