El CFS Mar Dénia cau en el seu desplaçament a la pista de l'Barceloneta (7-5)

10 de desembre de 2019 - 12: 31

El CFS Mar Dénia va caure en el seu desplaçament a la pista de l'Barceloneta per 7 a 5, en un xoc on una vegada més van ser clau les múltiples lesions que està tenint l'equip que dirigeix ​​Jordi Duran.

El partit va començar amb bon ritme i aviat van començar a arribar les ocasions a les dues porteries. El Barceloneta, coneixedor de l'curt banqueta visitant, realitzava curtes rotacions a la recerca d'incrementar el ritme de el partit. Al minut 8 arribava el 1-0 després d'un fort tir exterior.

Els locals pujaven la seua línia de pressió per impedir la eixida de pilota controlada i poc tancaven els deniers en la seua àrea. Al minut 13 arribava el 2-0 de jugada assajada després servei de córner. El partit es complicava i més encara quan al minut 16 Omar era expulsat per doble groga, amb la consegüent inferioritat numèrica que el quadre local va saber aprofitar anotant el 3-0.

El CFS Mar Dénia, lluny de venir-se a baix, va seguir lluitant i al minut 18 Edu Romany escurçava distàncies anotant el 3-1, i trenta segons després novament Edu marcava de tir exterior el 3-2 amb el qual s'arribava a la mitja part de el partit .

Dos gols que donaven vida a el conjunt denier i més quan, només començar la segona part, Blai aconseguia marcar, empatant el partit (3-3). El quadre local seguia amb les seues ràpides rotacions i movia la pilota per tota la pista buscant el desgast físic. Al minut 25 un nou badada a pilota parada significava el 4-3.

Arribaven els millors minuts per al conjunt local i 120 segons després anotava el 5-3, arribant a l'6-3 al 30. El tècnic dianense demanava temps mort i posava en pista porter jugador per intentar canviar el rumb, però en el minut 33, després d'un robatori de pilota, marcaven el 7-3 a porta buida. El partit quedava sentenciat, tot i que el conjunt denier no va tirar en cap moment la tovallola i Blai anotava en el minut 35 el 7-4. Ja en l'últim sospir va arribar el 7-5 amb el qual es va finalitzar la trobada.

La propera setmana, el CFS Mar Dénia torna a viatjar a terres catalanes, en aquesta ocasió fins a Manresa, on dissabte 14 a les 18: 30 hores es mesurarà a el conjunt local, en el partit corresponent a la 14ª jornada, que serà retransmès en directe per futsalmafer.tv.