El CFS Mar Dénia cau a La Vila

12 2022 abril - 14: 43

Sens dubte, potser ha estat el pitjor partit de la temporada per al conjunt denier, un conjunt que es va veure desbordat físicament en tot moment pel conjunt local i que excepte en els 10 primers minuts de partit, no va donar senyals de vida.

El partit va començar amb bon ritme i els locals amb un joc més agressiu i amb més intensitat no van trigar a arribar a la porteria en aquesta ocasió defensada per Roque Simó, mentre el Mar Dénia fidel al seu joc elaborava més les jugades i intentava fer-se amb el control de la pilota, encara que en aquesta ocasió un poc lent i poc encertat. Al minut 3 després d'una ràpida incursió per banda arribava l'1-0 que obria el marcador. Es disparaven les alarmes, encara que el Mar Dénia seguia ficat al partit i generava ocasions, tant és així que al minut 8 Jordi Más caçava una pilota a la vora de l'àrea i anotava l'1-1 i un minut després Borja Catalá finalitzava una ràpida contra posant l'1-2 al marcador.

S'havia aconseguit capgirar el marcador, encara que no duraria gaire doncs en la següent jugada en una ràpida
triangulació arribava el 2-2 i tres minuts després el 3-2 amb què s'arribava al descans.

La segona part va ser una altra història, el conjunt viler va eixir disposat a sentenciar el partit posant una marxa més si és possible al seu joc, mentre el Mar Dénia semblava desconnectar-se del tot del partit i en aquesta situació al minut 22 arribava el 4-2 i un minut després el 5-2. Vista l'actitud el partit estava més que sentenciat i el tècnic denier no va trigar a posar a pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica, però no era la vesprada i al 27 després d'un robatori de pilota arribava 6-2, al 28 el 7-2 al 36 el porter local anotava el 8-2 sumant-se a la festa i ja a l'últim sospir de partit arribava el 9-2 definitiu amb què s'arribava a la finalització del mateix.

La propera setmana, amb motiu de la festivitat de Setmana Santa no hi ha competició, per la qual cosa aquesta es reprendrà el proper dissabte 23/04/2022 a les 18:00 al Pavelló Municipal de Dénia on el CFS Mar Dénia rebrà la visita del Serelles Alcoi CFS.