El CFS Mar Dénia cau davant el Sant Vicent-Hèrcules FS en una clara influència arbitral

28 de gener de 2022 - 12: 24

El passat dissabte, 22 de gener, es va disputar al poliesporteu Municipal de Dénia la trobada de la jornada 17 del grup de 3r divisió de Futbol Sala. El CFS Mar Dénia s'enfrontava al Sant Vicent-Hèrcules FS. Tots dos conjunts van saltar al camp molt motivats a la recerca dels tres punts i les primeres ocasions no van trigar a arribar. Al primer minut era José Martí qui obria el marcador amb un gran xut que es colava per l'escaire visitant posant l'1-0 al marcador.

Començaven bé les coses per al quadre denier que a poc a poc es feia amb el control de la pilota i gaudia de
les millors ocasions. Fruit de la insistència, al minut 9, arribava el 2-0 obra de Borja Catalá després de finalitzar una bona jugada col·lectiva. El Mar Dénia seguia tenint el control de la pilota, mentre el quadro visitant basava el seu atac en ràpids contres.

Al minut 15, després d'un servei llarg del porter visitant Roque, fallava a la eixida i cometia una falta que els àrbitres castigaven amb una targeta roja massa rigorosa que deixava el Mar Dénia en inferioritat i encenia els
ànims de la plantilla. El partit es tornava boig i les decisions arbitrals gens imparcials, prenien protagonisme en el joc.

Al minut 16 arribava el 2-1 i un minut després, el 2-2. Amb més protestes que joc, seguia el partit i al
minut 18 arribava el 2-3 i ja a l'últim minut de la primera pot Borja tornava a anotar posant el 3-3 al marcador, però en la següent jugada un tir llunyà rebotava a Luis i desviava el llançament sense que Ángel poguera fer res per aturar-lo, significant el 3-4 amb què s'arribava al descans del partit.

Després del descans, tot va continuar igual, i al minut 23, novament, la parella arbitral es va erigir en protagonista mostrant una nova targeta que només ells van veure Borja Catalá que significava la segona i una nova expulsió amb la inferioritat corresponent.

El Mar Dénia tirava d'orgull per defensar la inferioritat i ho va aconseguir, encara que al minut 27 arribava el 3-5. El partit s'havia convertit en un corre carrer, amb ocasions a les dues porteries.

Quan faltaven 10 minuts per al final, el tècnic local David Jaén, posava a pista porter jugador per intentar
canviar la dinàmica i al minut 33, David García escurçava distàncies anotant el 4-5, però dues pèrdues de pilota al 36 i 37 significaven dos gols que posaven el 4-7.

El Mar Dénia seguia intentant-ho i al minut 38, José Martí anotava el 5-7 i un minut després el 6-7 que donava esperances, però una nova pèrdua a la següent jugada tornava a castigar durament els locals amb el 6-8 .

Les protestes per les decisions arbitrals eren contínues, però el tracte als dos equips molt diferent i ja a l'últim minut de partit era expulsat David García després d'una protesta. Sense temps per a més, Nico aconseguia el 7-8 amb què es donava per finalitzat el partit.

Partit que portarà cua, després de la redacció de l'acta per part de la parella arbitral on sempre sota el seu punt de vista, deixa constància d'insults i maneres d'almenys dues persones del públic. Mentre que no reflecteix les queixes presentades pel CFS Mar Dénia.

La propera jornada, primera de la segona volta, el CFS Mar Dénia tornarà a jugar a casa on rebrà el CFS Racing de Novelda. Partit programat per al dissabte 29 a les 18:00 hores al Poliesporteu Municipal de Dénia.