El CFS Mar Dénia arrenca la primera fase assumint la golejada del seu rival

29 de març de 2021 - 11: 10

Mal començament de la segona fase per a un Mar Dénia que afrontava el seu desplaçament a terres catalanes amb cinc baixes a la plantilla i la necessitat de començar a puntuar per la permanència.

Els deniers i el Cerdanyola FC, el conjunt amfitrió, van saltar a la pista conscienciats de la importància dels punts en joc i, encara que va ser el conjunt de la Marina qui en la primera jugada va disposar d'una clara ocasió després d'una bona entrada per banda de Omar que estavellava finalment la pilota a la cara d'el porter local, van ser els locals qui en el minut 2, després d'un error defensiu, obrien el marcador anotant el 1-0.

Les ocasions se succeïen a les dues porteries, posant a prova una vegada i una altra als porters, però novament, després d'un nou error defensiu al minut 14, arribava el 2-0 amb el qual s'arribaria a la mitja part.

La segona part va ser diferent, el CFS Mar Dénia va pujar les seues línies i, amb una pressió més agressiva per tota la pista, aconseguia tancar als locals al seu camp. El conjunt denier gaudia dels seus millors minuts a la pista, però sense sort de cara a gol tot i les múltiples ocasions.

Al minut 32, i tot i tindre el control de el partit, eren els locals els que tornaven a marcar posant el 3-0 al marcador. Gol que feia molt de mal i que evidenciava el desencontre amb la porteria de la Mar Dénia, que posava en pista porter jugador per intentar canviar la dinàmica de el partit. Però, lluny d'aconseguir-, veia com en dos minuts rebia tres gols més per deixar el marcador final en el 6-0 definitiu.

Dissabte que ve, el CFS Mar Dénia rebrà a casa a les 18:00 hores a l'JO & MA Seguretat Ripollet FS, amb la necessitat de començar a puntuar.