El CFS Dianense no va poder amb l'Ibi FS (1-6)

22 de gener de 2020 - 12: 51

Les baixes amb les que va afrontar el CFS Dianense el xoc davant el Ibi aventurava que seria complicat. Els deniers van trobar a faltar a Ferrando i Borja, el que es va notar sobre la pista on l'Ibi FS va ser superior i va vèncer per 1 a 6.

El partit va començar amb els deniers molt imprecisos i cometent errors que els iberuts van aprofitar per posar-se 0-3. El temps mort sembla que va despertar als locals, però els visitants, molt encertats de cara a gol, van aconseguir el mateix abans de la mitja part.

A la represa, els deniers van eixir oferint una bona imatge i desplegant el seu joc. Fruit d'això van arribar algunes ocasions per reduir distàncies, però els rivals van aprofitar les contres per sentenciar el partit.

Aquest cap de setmana, el CFS Dianense visitarà a l'CFS Castalla, en un partit que es jugarà dissabte, a les 18 hores.

Derrota dels juvenils davant d'un gran Aspe FS

Els juvenils de l'Dianense van patir una contundent derrota davant el Aspe FS a l'caure a casa per 2 a 6. Els visitants van eixir endollats i disposats a emportar-se el partit. Això va agafar desprevinguts els deniers, que no van poder frenar les escomeses del seu rival.

En pocs minuts els d'Aspe van aconseguir quatre gols, mentre que als locals els costava mantindre la possessió encara que amb el pas dels minuts van ser apropant-se a la porteria rival i provocant perill.

El porter visitant es va encarregar d'evitar que els locals pogueren retallar distàncies. Abans de la mitja part, Asp va aconseguir dos gols més.

A la segona part, els deniers van eixir endollats i van oferir la seua millor versió. Es van mostrar molt concentrats en defensa i es van bolcar a l'atac a la recerca de l'gol. De fet, els de Mengual van aconseguir dos gols. Aquest era un dels partits que els deniers sabien que seria difícil de tirar ja que Aspe es troba en el tercer lloc de la classificació.

Aquest cap de setmana els juvenils reben a l'CFS Futsal Ibi.