El CD Dénia va tornar a ballar-i va perdre a casa davant el Alcàsser (1-2)

10 de febrer de 2020 - 10: 46

El CD Dénia va tornar a ballar i va perdre a casa davant del Alcàsser per 1 a 2. Els deniers, que podien haver deixat sentenciada la seua permanència, van tornar a incórrer en errors de l'passat davant un rival que va saber treure màxim rendiment als seus dos llançaments a porteria.

D'inici es va comprovar que a l'equip d'Esteban li costaria sobrepassar unes línies molt juntes, les de l'Alcàsser, que va saber defensar amb molt d'ordre. Els valencians van fer un futbol molt simple, van ajuntar les seues línies i això va ofegar a un rival a què li va faltar idees a l'hora de crear joc.

Amb un Santafé lligat de mans per un enganxós marcatge, amb Jordi intentant estar a tot arreu amb el que es va descol·locar en moltes ocasions i amb dues bandes que ho van intentar però que no van poder amb els seus parells, la situació es veia molt complicada.

A la primera part, molt joc en la línia medul·lar però poca profunditat. Tot just lleugers acostaments per banda que van culminar en centres que no van trobar rematador.

El pitjor per als interessos locals va arribar al minut 44. El davanter visitant Andrés va encertar a batre la meta defensada per Maxi. Un gerro d'aigua freda per als locals que van marxar a la mitja part amb desavantatge al marcador.

A la segona meitat, tot va seguir igual tot i els canvis introduïts per Esteban, que va donar entrada a tres atacants, Roberto Navarro, Juanito i Jaume. Els locals van dominar més per empenta que per joc.

La jugada polèmica va arribar al minut 53 quan Coke va ser enderrocat clarament per un defensor i l'àrbitre no va voler assenyalar la pena màxima favorable a l'CD Dénia. Al minut 78, un centre llunyà de Carlos Ribes es va estavellar al travesser de la porteria visitant.

Al minut 85, una centrada des de l'esquerra va ser esplèndidament rematat per Jaume que, amb un superb cop de cap, va aconseguir el tant de l'empat. Restaven cinc minuts per al final i els locals van seguir atacant davant un rival que va saber frenar bé l'assetjament deniera.

En temps de prolongació es va consumar la tragèdia amb el gol de Aleixandre, que es va avançar a la defensa i a el porter i va rematar a el fons de la xarxa. Alegria amb magnificència en l'expedició visitant i impotència i tristesa a la plantilla deniera.