El CD Dénia va vèncer i va convèncer davant el CD Pedreguer (4-0)

18 de novembre de 2019 - 09: 40

El CD Dénia va vèncer i va convèncer en el duel comarcal davant el CD Pedreguer que es va jugar al camp Diego Mena. Un triomf folgat per 4 a 0 que va venir marcat pel gol inicial anotat per Josep en el minut 2. Aquest tant va tirar per terra el plantejament del conjunt visitant, que es va veure obligat a obrir les línies molt aviat, facilitant que el seu rival arribés amb molt perill.

Amb prou feines es portaven dos minuts de joc quan Josep, que va jugar en la posició de davanter centre, va enganxar un fort xut des de fora de l'àrea que va sorprendre Dani Vaello, que res va poder fer per aturar una pilota que va entrar per l'escaire.

Dos minuts més tard, de nou Josep va poder marcar però en aquesta ocasió no va tindre sort i la seua rematada es va estavellar al pal. Els locals, amb una forta pressió en la línia medul·lar, van provocar que als pedregueros tot just els durés la pilota. Amb total domini local va arribar el segon gol. Al minut 22, Jaume va arribar fins a la línia de fons i va posar una bona pilota que Kevin va rematar a l'fons de la xarxa davant la passivitat local.

Quatre minuts després, va ser Jaume qui va tindre el tercer per als locals a les botes, però la seua rematada va eixir per dalt de l'travesser amb Vaello ja batut. Al minut 37 va arribar una de les jugades polèmiques de el partit: Kevin va arrancar en posició correcta segons l'assistent i quan entrava a l'àrea va ser enderrocat. El col·legiat va marcar la pena màxima, davant les protestes visitants que assenyalaven la falta siga de l'àrea. El penaly el va marcar Ferran col·locant el 3 a 0 al marcador.

Després del servei de centre, un jugador de l'CD Pedreguer va veure a Maxi avançat i va enviar una pilota enverinat per al porter local que va haver de caminar cap enrere per ficar els punys. La pilota es va estavellar al travesser i va botar sobre la mateixa línia de gol. Els pedregueros van protestar iradament aquest "gol fantasma".

A més d'aquest rematada, els visitants van realitzar un altre després d'una centrada de Joel que Miralles va rematar massa creuat. A la mitja part es va arribar amb 3 a 0 i un monumental enuig de el públic visitant amb la tasca de l'col·legiat.

A la segona meitat el joc no va canviar. Va seguir sent controlat pels locals davant un rival que va reaccionar bé. Al minut 56, Joe Winstaley va rematar a boca de canó obligant a Maxi a estirar-se per evitar el gol. Al minut 62 va ser Borja Martínez qui va rematar de cap molt bé sobre el marc local i Maxi va tornar a evitar el gol amb una altra gran intervenció. Van ser els millors minuts dels blavets ja que poc després es van quedar en inferioritat numèrica després de l'expulsió de Joe Winstaley al minut 72 per una forta entrada. Les coses se li van complicar més encara amb la segona expulsió de Borja Martínez quatre minuts més tard.

Amb dos homes més sobre el terreny de joc, el CD Dénia no va fer més llenya d'un rival que es va quedar seriosament tocat. Alguna entrada per banda de Juanito va animar a l'afició local, fins que va arribar el quart gol en un superb cop de cap de Jordi, a tres minuts per al final de l'xoc.

A la fi de el partit, els locals van celebrar la seua primera victòria amb la seua afició i els visitants van mostrar un seriós enuig amb les decisions arbitrals. Amb aquesta victòria, l'equip que dirigeix ​​Manuel Esteban agafa aire i s'allunya dels llocs de descens, ara a 5 punts de l'Sueca, equip que junt a Portuaris i Llosa tanquen la classificació.

La propera jornada ens depara un altre derbi comarcal i vital per als deniers que hauran de retre visita a el camp "Cervantes" de Pego.