El CD Dénia veu la Tercera Divisió més lluny en perdre davant el CF Vilamarxant (0-2)

27 de maig de 2018 - 22: 25

El CD Dénia veu el retorn a la Tercera Divisió més lluny en perdre davant el CF Vilamarxant per 0 a 2, en el partit d'anada de la primera eliminatòria de la promoció d'ascens disputada al camp Diego Mena.

Abans del iniciar-se el partit hi va haver molt colorit a la grada amb la presència d'una penya de l'equip visitant i un bon grup d'aficionats deniers abillats amb samarretes grogues. Cada penya en una part oposada del camp encara que una vegada començat el partit, els deniers es van situar després de la porteria de l'equip visitant.

Una altra gran part de la gent que acompanyava l'equip valencià es van situar a la grada principal que registro un ple com els d'abans quan es va militar en la Segona Divisió B.

Va començar el xoc amb els dos equips guardant molt de respecte amb les línies molt juntes. L'enix de la vesprada va arribar en el minut 6 un xoc a la disputa d'una pilota aèria va provocar moments d'angoixes amb el local Jordi estès a terra sense coneixement i amb el rostre ensangonat. El jugador deniera va ser el major perjudicat tot i que tant Jordi com Alberto van ser substituïts. En el cas del jugador local s'ha de dir que va estar gairebé 20 minuts esperant fora del terreny de joc l'arribada de l'ambulància.

El jugador va ser traslladat a la Clínica Sant Carles on se li va fer un tac que va donar com a resultat una forta contusió sense arribar a trencament del pòmul. El jugador va quedar ingressat per observació.

Van faltar idees a l'equip local

Al lloc de Jordi va entrar Paco en la línia medul·lar junt a Molina, amb Javi i Luis molt escorats a les bandes. Amb aquest dibuix tàctic a l'equip local els va costar molt la creació de joc. Els visitants van tancar molt bé la seua defensa i amb la pressió que van realitzar al centre del camp, van obligar als locals a llançar pilotes llargues, on l'experiència i col·locació del centre visitant, Pablo Vidal, li va sobrar per mantindre a ratlla el joc ofensiu deniera .

Al minut 40 del xoc va arribar la primera arribada amb cert perill dels visitants quan Adri, al segon pal va rematar de cap, sortint l'esfèrica desviat. En el primer temps l'equip de Juan Carlos Signes l'única sensació de perill la va donar en jugades de córner però la defensa visitant va estar molt atenta i va aclarir la gran majoria de les pilotes.

A la segona meitat va ser superior el CF Vilamarxant

A la segona meitat, el joc no canvi en excés encara que si que es va apreciar com els visitants van fer un pas cap endavant en percebre que el CD Dénia no els arribava amb perill.

El tècnic visitant, Manu Micó, va ordenar al seu equip pujar la seua pressió i això els va permetre fer-se amb el control al centre del camp. Va començar a manar el conjunt visitant davant un CD Dénia cada vegada més trencat en el seu esquema. Al minut 68 De la Cal llegir bé un robatori de pilota a un jugador deniera per fer-se amb l'esfèric i endinsar-se en l'àrea per llançar un fort xut que va batre el porter local Tonet.

Sense davanters a la banqueta

Aquest gol va trencar definitivament als locals, sense que el tècnic Juan Carlos Signes reaccionés. Ho va intentar donant entrada al terreny de joc a César, un jugador que ha estat allunyat dels terrenys de joc en les últimes setmanes i que està lluny del seu millor estat de forma. Poc es soluciono, a més el jugador substituït va ser Paco, de manera que el missatge manat per l'entrenador era clar s'havia equivocat donant entrada a Paco. La solució no va poder ser una altra tenint en compte que havia deixat fora de la convocatòria al Josep, Renzo i Alfi, els tres jugadors ofensius. Amb el que a la banqueta tot el que quedaven eren defenses.

Va haver-hi moviments tàctics amb la col·locació de Javi en el lloc de mig centre, això en el minut 70. A l'CD Dénia li va faltar idees en la creació del joc davant un rival que va saber molt bé al que jugava i que va saber tindre la paciència necessària per rematar l'eliminatòria. Era el minut 89 quan Jordi Sánchez, rematava en planxa una bona centrada des de l'esquerra, la pilota va acabar dins el marc de Tonet. Era el 0 a 2 que va ser celebrat pels aficionats visitants conscients que aquest gol bé podria valer l'eliminatòria.

Poc més va donar de si un partit en què l'equip local va eixir a no encaixar gols amb un plantejament molt defensiu que no li va servir de res. En una eliminatòria que es juga a casa cal ser més valent des de l'inici i sobretot tindre jugadors ofensius a la recambra per si es necessita remuntar un marcador advers. Això no ho va fer el tècnic denier i li va costar una derrota i qui sap si l'eliminatòria.

Fitxa Tècnica

CD Dénia: Tonet, Carlos Ribes, Cristian, Ferran, Keko, Jordi (Paco 6 ') (César 73'), Sergio, Luis Domenech, Panucci, Molina i Javi.

CF Vilamarxant: Rául, Raig, Pablo Llorens, Javi García, Pablo Vidal, Adri (Peralta 71 '), De la Calç (David 87), Mateos, Alberto (Jorge Guzmán 6'), Jabu (Jordi Sánchez 57 ') i Richi Moreno.

gols: 0-1 De la Cal 68 'i 0 - 2 Jordi Sánchez 89'

àrbitre: Loscos Portas, va amonestar al local Ferran i als visitants, Jabu, Rallo i Jordi Sánchez.