El CD Dénia va superar en intensitat i joc a l'Carcaixent (3-1)

24 de febrer de 2020 - 13: 42

Pas de gegant el donat pel CD Dénia per mantindre la categoria, amb el seu triomf davant el Carcaixent per 3 a 1. Els deniers van superar en intensitat i joc al seu rival i van remuntar un partit que se'ls va complicar amb el gol d'Adolfo.

Des del mateix xiulet inicial es va comprovar que el conjunt que dirigeix ​​Manolo Esteban no regalaria res al seu rival. Els riberencs es jugaven molt ja que estan en plena lluita per estar a la promoció d'ascens. La formació que entrena José castell va afrontar el partit al camp Diego Mena coneixent l'empat entre Castellonenca i Tavernes i el triomf de l'CD Xàbia.

Els locals, amb les baixes serioses de Ferran, Santafé i Coke, van eixir sense cap complex i va donar el primer avís amb un fort xut de Roberto Navarro que va repel·lir el travesser. Amb millor posicionament sobre el rectangle de joc i sense donar una pilota per perduda, van superar en intensitat al seu rival.

Quan millor ho estava fent l'equip de la Marina Alta va arribar el gerro d'aigua freda a la mitja hora de joc. Un córner va ser rematat per Adolfo al fons de les malles. Era el seu primer xut a porta i els visitants es van posar per davant al marcador. Tot i aquest gol, la reacció local va ser molt bona i van seguir buscant superioritats per banda, amb un Vicent i un Robert molt inspirats, que van ser un malson per als seus defensors.

Es va arribar a la mitja part amb avantatge visitant però amb la sensació de poder remuntar en la segona meitat. Als locals els va molt bé que el col·legiat veiés la clara agressió de l'central visitant Cristian sobre Jordi a què va tirar a terra d'un cop de colze dins de l'àrea. No hi va haver dubtes i l'àrbitre va assenyalar la pena màxima, que Roberto Navarro es va encarregar de marcar. Hi va haver protestes a la grada ja que el jugador visitant només va veure targeta groga quan la seua acció va merèixer la roja.

Als dos minuts d'aquest gol, va arribar una gran jugada per banda de l'atac deniera que va culminar Roberto Navarro marcant el 2 a 1. A partir d'aquest moment, Castell va moure la seua banqueta buscant donar frescor al seu equip. Els de Estaven es van defensar molt bé tot i que Carlos Ribes es va haver de retirar lesionat. Això va provocar que Jordi passés a jugar de central desplaçant a Lluc a lateral dret.

Empenyien els visitants però els locals sempre que van poder van intentar eixir en ràpids contraatacs. Després d'un servei de banda la pilota li va arribar a Josep, qui va llançar un xut davant el qual res va poder fer el porter visitant, Camilo. Va ser el 3 a 1, que va sentenciar el xoc ja que va arribar en el minut 89. L'àrbitre va allargar més de quatre minuts el partit però el marcador ja no es va moure.

Els tres punts sumats pel CD Dénia el deixa en el novè lloc de la classificació amb 30 punts, superant a Pego a què iguala a punts i a l'Pedreguer a què deixa amb 2 punts per sota. Encara que el que és més important, es va a 11 punts dels llocs de descens a falta de 10 jornades per al final de lliga.