El CD Dénia seguix sense guanyar al seu feu de l'Diego Mena

04 de novembre de 2019 - 10: 46

El CD Dénia seguix sense guanyar al seu feu del Diego Mena, en caure davant Castellonenca per 1 a 2. En el seu millor partit de la temporada com a local, no van poder derrotar un rival que va jugar de manera molt conservadora però que li va valer per sumar els tres punts.

Un cop més, el conjunt que dirigeix ​​Esteban va malbaratar un gran esforç per tapar els forats que van provocar els homes d'atac, amb un Francesc molt dinàmic i amb Camps sempre amb la canya preparada per recollir algun rebuig en segona jugada. L'esforç va ser titànic, amb molta solidaritat per part dels migcampistes que es van duplicar per donar un cop de mà als seus defensors.

Les dues defenses no es van fiar i cada pilota que va arribar a les dues àrees va ser clar sense cap tipus de miraments. Els locals ho van intentar en jugades a pilota parada o en el llançament de serveis de banda. La defensa valenciana va estar llista i amb prou feines va concedir opcions perquè els locals rematasen sobre la seua porteria.

El Castellonenca tampoc va arribar amb precisió l'àrea local sent la jugada del gol l'únic acostament clar. Un gol que va arribar en el minut 44 després d'un llançament directe que va sorprendre el porter local, Maxi, el qual es va marcar el tant en la seua pròpia porteria en el seu intent d'aclarir l'esfèric amb els punys.

A la segona meitat, el Castellonense, conscient de l'avantatge que tenia en el marcador, es va limitar a lligar bé als davanters deniers ia buscar alguna eixida a la contra perquè els seus davanters de gran qualitat sentenciessin el xoc.

Els d'Esteban van seguir amb la seua lluita i pressió a un rival que no els va superar en el terreny de joc. Veure 's dins del partit va fer que seguissin creient en la possibilitat d'empatar el partit.

La sentència va arribar amb el gol de Sales en el minut 67, en una bona internada a l'àrea, va driblar els defenses que li van eixir al pas i amb un precís xut va batre a Maxi.

Malgrat veure per darrere en el marcador, els locals van seguir buscant el marc visitant. Al minut 75, després d'un servei de córner, hi va haver una sèrie de rebutjos dins l'àrea xicoteta del Castellonenca que va resoldre Ferran per marcar de xilena. El gol molt bonic va ser celebrat pels seguidors locals que van espentar amb els seus ànims a uns jugadors que ho van donar tot, però que no van poder anivellar el marcador.

A la recta final del xoc, l'empenta local no va tindre el premi del gol per la qual cosa es va consumar una nova derrota per al conjunt de la Marina Alta.