El CD Dénia seguix sense guanyar a casa a l'empatar davant la SD Sueca (2-2)

22 de setembre de 2019 - 22: 01

El CD Dénia seguix sense guanyar a casa a l'empatar davant la SD Sueca (2-2) en un partit on hi va haver poc futbol.

De eixida l'equip de La Ribera va saber contindre el joc denier, una cosa tan fàcil com col·locar a un home sobre Santafé. Això va obligar els homes d'Esteban a haver de buscar un joc directe que va facilitar la defensa local.

A la primera aproximació a l'àrea denier, Jesús va baixar una pilota ia la mitja volta es va treure un xut que va sorprendre el porter local, Maxi. Aquest gol va posar nerviós al conjunt d'Esteban que va seguir sense trobar al seu catalitzador de joc. Santafé va estar desaparegut.

El centre del camp del CD Dénia sense Jordi, a la grada per lesió, i sense Santafé, sense entrar en el partit, va haver de buscar joc més profund per banda. Els va costar portar la pilota d'uns a altres però va ser en un sobre Juanito quan el xicotet jugador deniera va llançar un fort xut que es va colar per l'escaire. Era l'empat a un en el minut 26.

Aquest gol no va caure gens bé als visitants que van seguir donant facilitats en defensa i, en un error garrafal d'aquesta, l'esfèric li va arribar a Kevin, que va resoldre molt bé davant la eixida del porter visitant, David. Els aficionats a la grada es van sacsejar l'enix inicial, el seu equip en tot just 3 minuts li havia donat la volta al marcador.

En l'últim quart d'hora de la primera meitat res a ressenyar, de manera que els jugadors es van anar a vestidors amb l'avantatge local per 2 a 1.

A la represa el joc va seguir sense un dominador clar. Els visitants gairebé sense idees i els locals amb massa imprecisions sobretot en els lliuraments. Als deu minuts va arribar l'empat a dos en una falta lateral on la defensa deniera va estar molt tova i va permetre que la pilota arribés a l'àrea xicoteta, on Álvarez va anotar el tant.

Als locals els va costar pair aquest gol i van cometre més errors en la línia medul·lar i defensiva que van obligar a Maxi a haver de treballar durament per evitar que els valencians marquessin.

L'entrenador denier va intentar amb els canvis fer més ofensiu el seu equip, encara que ho va aconseguir a mitges. L'últim fitxatge dels de la Marina Alta, Rául Garrido, va tindre una clara ocasió però el seu tret va eixir fora. Després va ser Ferrán qui la va tindre en un cop de cap a la eixida d'un córner. L'última gran ocasió per als locals la va tindre Roberto Navarro, però no va encertar a dirigir bé el seu cop de cap.

Al final del temps reglamentari es va arribar amb empat a dos, el que fa que els aficionats locals seguiscan sense poder veure una victòria del seu equip.