El CD Dénia seguix amb la seua bona ratxa guanyant a Pego (0-2)

25 de març de 2019 - 08: 22

El CD Dénia seguix amb la seua bona ratxa de resultats en tornar del seu partit jugat a Pego amb una nova victòria per 0 a 2. Els deniers van ser millors en línies generals a un rival que tenia una inferioritat tècnica notable en la seua plantilla. Cal destacar en el seu honor, que mai va donar el partit per perdut, fins que Carlos Ribes, A falta de dos minuts per al final, va sentenciar el xoc amb el segon gol visitant.

Bon ambient de futbol el que es va registrar al camp Cervantes de Pego amb una gran afluència de seguidors de totes dues formacions. Esportevitat dins i fora del camp en un xoc que va començar amb domini local. El conjunt visitant, ben posicionat amb Ferran incrustat en la línia medul·lar, va contindre l'arrencada de bon joc local. Va ser el Pego CF que va eixir dominant però sense acostaments clars sobre el marc defensat per Maxi.

El primer avís de gol el van donar els rogets, amb un tir de Rubio que va obligar a Maxi a estirar-se per desviar l'esfèric a córner. Els jugadors locals dirigits a la línia medul·lar per Alberto, van buscar entrar per les bandes, davant un rival que va saber tancar molt bé els espais. La situació dels jugadors va obligar a Pego CF a jugar per dins, un cop la defensa deniera va taponar les dues bandes. Va ser llavors quan l'equip que dirigeix ​​Diego Miñana va començar a funcionar a la línia medul·lar.

Els visitants van arribar amb cert va perillar sobre l'àrea local i en el minut 24 una caiguda d'un davanter deniera a l'interior de l'àrea Pegolina va ser castigada amb pena màxima per l'àrbitre. El penal el va llançar Panucci, aconseguint avançar al conjunt groguet amb un 0 a 1.

Els de Techeira no es van fer enrere i van buscar la igualada, encara que els seus intents es van quedar només en això. Als pegolins els va faltar enganxada fins al punt que en el minut 41, l'àrbitre va compensar dins de l'àrea dianense en cobrar un penal que va ser almenys igual de rigorós que l'xiulat amb anterioritat. Cristian Rico el va llançar i Maxi va endevinar el costat i va aconseguir aturar la pilota. Una jugada que va ser clau en el desenvolupament de la trobada. Al descans es va arribar amb el 0 a 1.

A la represa l'equip visitant va estar controlant el ritme del partit, encara que sense massa ordre. Al minut 60, César va tindre una clara oportunitat per sentenciar el xoc però va perdonar. Un minut més tard va ser Luis Domenech qui, després de retallar a l'àrea, va llançar un xut que va eixir llepant el travesser. Van ser els millors minuts dels de Diego Miñana, davant un rival que va acusar l'esforç.

A la recta final del xoc i amb la incertesa d'un marcador tan curt, el Pego CF va realitzar el seu últim empenta. Amb jugades a pilota aturada i sobretot córners va tancar als visitants en la seua pròpia àrea. Mentre que el CD Dénia va buscar el contraatac per matar el seu rival.

El desenllaç va arribar en el minut 88, quan una centrada des de la banda dreta deniera va ser rematat per Carlos Ribes al segon pal, aconseguint el segon gol per als visitants. D'aquí fins al final no va passar res més, de manera que el CD Dénia s'aferma en la segona plaça amb 56 punts, a dos del líder UD Castellonenca i amb 4 punts sobre el tercer que és la UD Benigànim.