El CD Dénia va mostrar un futbol de pati de col·legi davant l'Alcúdia (1-2)

09 de març de 2020 - 10: 47

El CD Dénia va mostrar un futbol de pati de col·legi davant l'Alcúdia i va perdre per 1 a 2 en el partit que va disputar al camp Diego Mena, On cada diumenge la presència d'aficionats és menor. El que els jugadors mostren sobre el camp va lligat a l'exili d'aficionats, que estan farts de veure partits on amb prou feines hi ha futbol.

En l'arrencada de l'xoc es va poder veure a un CD Dénia que es va anar a pel partit. El primer avís va arribar amb un xut de Jordi que es va estavellar a la fusta. Poc després va ser Josep qui va posar a prova a el porter Marc, que va rebutjar un bon xut de el davanter local.

Al minut 13, els deniers es van avançar al marcador amb un bonic gol de Jaume qui va enganxar un bon xut després de la eixida d'un servei de córner. Aquest tant va fer justícia ja que els jugadors que dirigeix ​​Esteban havien estat millors que el seu rival.

Després de l'tant el joc dels locals, el CD Dénia es va anar diluint davant un rival a què se li va trobar a faltar jugar amb més ambició. En una de les escasses arribades a l'àrea denier, un centre de Rafet va ser rematat després donar-li a la mà per Quintana, allotjant la pilota al fons de la xarxa.

A partir d'aquest moment a l'CD Dénia se li va oblidar el que és jugar la pilota per baix. Van tindre massa ansietat per arribar aviat a l'àrea rival. Tot van ser cops de pilota perquè un desencertat Coke hagués de baixar-los. A la mitja part es va arribar amb l'empat a un.

A la segona meitat, els de la Ribera van eixir millor posicionats sobre el rectangle de joc. Als quatre minuts va arribar un cop de cap de Quintana a què va respondre Pere ficant una bona mà.

Al minut 56, en una de les poques arribades a l'àrea visitant, Coke va rematar i Marc va respondre amb una bona intervenció. Al minut 74, una pilota llarga sobre Mario va acabar amb una eixida a fora de temps el porter local, Pere, que va atropellar el davanter visitant. L'àrbitre va assenyalar el punt de penal. Quintana va ser qui el va llançar i va marcar l'1 a 2.

Després d'aquest gol va ser un voler i no poder d'un CD Dénia a què li van faltar idees, on alguns jugadors van desaparèixer de la pista de joc i on el tècnic tampoc va tindre massa sort a l'hora de fer les substitucions. A la fin, derrota per 1 a 2 en un dels pitjors partits que l'equip ha realitzat a casa.

L'equip seguix, a falta de nou jornades, situat en la desena plaça amb 30 punts, però no haurà de confiar-se ja que ara està a set punts dels llocs de descens.