El CD Dénia va merèixer més que l'empat sumat a Sueca (1-1)

03 de febrer de 2020 - 13: 10

El CD Dénia va merèixer més que l'empat amb el qual va tornar de Sueca (1-1). Tot i que el xoc va ser força igualat en ocasions, els deniers van haver de guanyar. D'haver-ho fet haurien sentenciat seua permanència a la categoria, a consta de deixar enfonsat a un rival directe com és el conjunt riberenc.

Va començar el partit amb els habituals minuts de dubtes i respecte mutu. Ningú es fiava de ningú, de manera que millor era protegir cadascun la seua àrea. Cap dels dos equips es va imposar en joc al seu rival, tot i que va ser el Dénia qui va tindre més temps l'esfèric al seu poder.

Amb el pas dels minuts, els deniers es van anar fent amb el control de el joc però sense ocasions clares. En una de les arribades a l'àrea local, va ser Roberto Navarro qui va rematar a la fusta. Sens dubte la millor ocasió dels visitants per haver-se avançat al marcador. Es va arribar a la mitja part amb empat a zero però amb la sensació que els visitants havien estat superiors.

A la segona part poques coses van canviar: poc futbol, ​​molts errors i amb prou feines es van trepitjar les àrees. Es va veure un poc més ofensiu a l'Sueca però sense crear massa problemes a la ferma defensa comandada per Ferran.

Els tècnics van moure les seues banquetes buscant refrescar als seus respectius equips. Va caldre esperar fins a l'últim quart d'hora perquè el marcador es mogués. El primer gol del matí va arribar en el minut 76 quan Josep, després del servei de córner, va aconseguir batre la porteria de Maxi.

Un gol que va deixar gelada a l'expedició deniera però que a el mateix temps els va esperonar perquè l'equip s'anés cap amunt. La reacció visitant no va poder ser millor ja que, al minut 84, el Jordi, amb una bona rematada, va aconseguir posar l'empat a un al marcador, amb el qual es va arribar a la fi de el temps reglamentari.